Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Litigii

Este legal o executare silita pentru un credit de nevoi personale luat doar cu buletinul

03-12-2014

buna seara,as dori citeva informatii si sa ma invatati ce sa fac .in 2006 sotul a luat un credit de la bancpost in suma de 6600 de lei doar cu buletinul ,un credit de nevoi personale. am platit creditul cred ca 1 an si ceva din cauza ca sotul nu a mai avut de lucru ,iar eu fiind pensionata pe caz de boala nu am avut cum sa l platim .de la banca nu am primit nici o executare silita si nici altfel de amenintari .in 2008 am facut transfer din pensia mea dar nu mi au retinut decit 300 de lei ,iar in 2010 contactind banca mi sa spus ca datoria afost platita de asigurarea care a avut o sotul si ca nu mai avem nici o datorie fata de ei si putem sa ne scoatem banii linistiti din cont lucru pe care l am facut.In 15 noiembrie anul acesta am primit de la tribunalul Jiboucum ca sintem executati silit pentru suma de 12000 lei plus cheltuieli care ajung la suma de 18000 lei .Dar este o firma de recuperare din Bistrita care a cumparat de la alta firma din bucuresti ,iar aceasta a cumparat de la alta firma cipriota care si a incheiat activitatea in 2013 intrind in insolventa .Va rog sa mi spune ti ce trebuei sa fac si cum pot sa ma apar de acesti vampiri care nu le place munca si vor sa se imbogateasca pe seama celor care muncesc cinstit. Tin sa va informez ca sotul meu este bolnav de inima din nastere si aceasta situatie ia agravat starea de sanatate .Ajutati ma va rog frumos .Va multumesc
Răspunde
 04-12-2014
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Tebuie sa formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii silite,sau de la poprire.Trebuie sa invocati stingerea datoriei din asigurare,si, prescriptia dreptului la executarea silita ,daca au trecut mai mult de trei ani de la ultima plata sau de la ultima recunoastere a datoriei.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 10-01-2015
Vizitator
va.rog sa ma mai ajutati cu o nelamurire ,inceea ce priveste executarea silita la acel credit care este prescris .In luna decembrie am primit o notificare de la executorul judecatoresc pentru proprirea pe pensia de boala a sotului dar tot in acelasi cont are si indemnizatia de handicap .Va rog sa mi spune ti daca e legal sa i opreasca si din aceasta si daca mai putem face ceva sa cistigam in instanta oprirea aceasta .Invocind in contestatie ca nu am avut dreptul la aparare ,sa judecat in lipsa,creditul sigur este prescris,si punind viata in pericol a sotului .Putem prezenta documente medicale cu gravitatea bolii.Nu l pot lasa fara pensie deoarece are nevoie de tratament zilnic iar eu sint tot pensionata de boala nu avem alte venituri.va rog sa mi spune tice trebuie sa facavind in vedere ca nu m am incadrat in cele 15 zile pentru contestatie.Va multumesc
Răspunde
 14-01-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Din pacate,termenul de 15 zile este un termen de decadere,incercati o esalonare la plata amibaila.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 13-12-2015
Vizitator
Buna ziua as dori si eu o informatie bunica mea are un credit de nevoi personale si banca a vandut creditul la o firma de recuperari creante nebuni cu executare silita suma de dat este de 96 de milioane are casa pe numele ei se poate lega de imobil inafara de poprire si daca ne face nepotilor vanzare cumparare mai pot face ceva inafara de poprire ??
Răspunde
 04-01-2017
Vizitator
Daca am sentinta de la judecatorie ptr sums de 6500 rom care cf hotariri include si taxe executare timbru fiscal etc poprirea a fost instituita.in data.de 12 12 2016.iar eu vreau sa achit tot in data de 13 o1 2017 suma.mai creste.?deja au fost opriti prin poprire 800 ron
Va multumesc pentru eventual raspuns
Răspunde
 04-01-2017
Vizitator
Daca am sentinta de la judecatorie ptr sums de 6500 rom care cf hotariri include si taxe executare timbru fiscal etc poprirea a fost instituita.in data.de 12 12 2016.iar eu vreau sa achit tot in data de 13 o1 2017 suma.mai creste.?deja au fost opriti prin poprire 800 ron
Va multumesc pentru eventual raspuns
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.