Forum avocaţi > Litigii

Sesizare telefonie mobila

16-01-2015

Buna seara,am un abonament la o companie de telefonie mobila din 2003 .in mai 2014 l-am modificat telefonic costul este de 159 lei.in decembrie am aflat ca o colega are acelas tip de abonament incheiat in aprilie 2014 ,dar costul pentru ea este de 64 lei.nu am nici o restanta si nici nu am avut.este legal?am vrut sa reziliez si solicita 260 euro "taxa de despagubire" spun ca nu este ,in nici un caz taxa de reziliere.aceasta taxa de despagubire se percepe legal?multumesc anticipat!
Răspunde
 16-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nu este fireasca fiindca nimeni nu poate sa ne oblige sa fim clientii unei anumite companii. aceasta poate fi o taxa de reziliere, adica valoarea abonamentului pana la sf contractului.
depuneti sesizare scrisa, de pe mailul dvs. va sugerez pt inceput sa verificati daca exista situatie identica cu colega - abonamente identice. posibil dvs sa aveti extraoptiuni?!

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-01-2015
Vizitator
Nu am nici o exteaoptiune activa . Am facut seaizare la departamnentul lor au raspuns ca pot adauga alte avantaje in acelas cost si ca isi pastreaza pozitia.aceasta a fost exprimarea.
Răspunde
 18-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
sa fi fost o promotie de Paste? ceva trebuie sa fi fost. nu merita suma asta, sa incepeti sa va judecati cu ei. sa va dea extraoptiuni in pret

Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-01-2015
Vizitator
Vodafone? :)
Răspunde
 19-01-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Trebuie sa vedeti caluzele contractului de servicii incheiat cu furnizorul de telefonie mobila.Va puteti adresa si Asoc.Nationale ptr.Protectia Consumatorilor.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 19-01-2015
Vizitator
da, vodafone...am incercat sa discut in conditii amiabile dar nu am ajuns la nici un rezultat..
Răspunde
 19-01-2015
Vizitator
nu folosesc nici jumatate din ceea ce am deja in abonament si nu am dorit , evident , sa mai adauge ceva, nu pot sa fac o sesizare la protectia consumatorului petru ca nu am contractul,desi , am solicitat , doar sapatamana trecuta de 3 ori , prin mail,nu l-au trimis;nu pot primi o copie in sediile lor pentru ca acest abonament a intrat in vigoare in urma unei discutii telefonice , deci nu este un contract obisnuit.nu stiu ce sa fac!!ma vad obligata sa platesc in continuare (nu intentionez sa imi creez probleme prin neplata)pt ca nu vad cum as putea sa rezolv!!!
Răspunde
 19-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
cand, telefonic, mi-am schimbat abonamentul, mi-au trimis pe mail oferta si contractul sa le semnez. asta se petrecea acum vreo 5 luni, tot la vodafone.
oricum, discutia purtata atunci dintre dvs si ei, a fost inregistrata. incercati sa le-o cereti.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-01-2015
Vizitator
Ma ajuta inregistrarea la depunerea unei sesizari la protectia consumatorului?se accepta in lipsa contractului?multumesc!
Răspunde
 22-05-2015
Vizitator
Bună ziua. Am încheiat un contract cu Vodafone pe o perioadă de minim 2 ani. La nici un an m-au sunat să-mi spună ca nu mai pot beneficia de această ofertă. Este o ofertă de roaming. Mi-au spus că îmi pot lăsa același preț la abonament, în schimb i-mi micșorează beneficiile, sau pot schimba valoarea abonamentului, pentru un preț de 2 ori mai mare și beneficii mai mici. Dacă nu accept una din ofertele lor, intr- o lună reziliază contractul. Ei spun că este legală orice modificare a abonamentului atâta timp cât anunță clientul cu 30 zile înainte. Este legal? Sau pot să-i dau în judecată?
Răspunde
 30-01-2017
Vizitator
Buna ziua.In data de 7 ian 2017 mi s-a emis factura de la Vodafone in valoare de 1930.22ron.Am cerut lamuriri si mi s-a spus ca au fost expediate intr-un interval de 5 ore 2050 mesaje tip MMS,desii eu nu am expediat aceste mesaje.Dupa cateva minute am fost sunat si mi s-a spus ca a fost o probema dar se va rezolva.A doua zi mi-au trimis aceiasi factura.Am sunat iarasi si au zis ca pot doar sa-mi faca o reducere.am platit1156.72ron pentru a nu genera costuri suplimentare si am facut reclamatie la OPC.In data de 25 ian mi s-au blocat telefoanele.Am accesat cost control si am cazut, 6831.30EUR.Am sunat iarasi aceiasi placa'Stati linistit se rezolva'De la OPC inca nu am primit nimic.La prima sesizare mi s-a comunic ca vor pune limita de credit 5 EUR.Va multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.