Forum avocaţi > Litigii

Probleme cu BRD-ul,simt ca mi s-a facut o nedreptate.

02-03-2015
Vizitator
Buna ziua! Am fost client fidel al bancii BRD mai bine de 10 ani,fara sa am nici macar o data probleme in achitarea ratelor. In urma cu aproximativ 4 ani am decis ca aceasta banca nu mai este buna pentru mine si am refinantat creditul contractat la alta banca. Totul a decurs foarte bine,mi-am mutat la noua banca inclusiv si contul in care primesc salariul,am achitat toate datoriile care le aveam catre BRD.
De curand am avut surpriza sa aflu ca BRD-ul m-a bagat in baza de date ca rau platnic pentru extraordinara suma de 15 lei.In toti acesti ani banca nu a incercat sa ia legatura cu mine pentru a-mi aduce la cunostiinta aceasta asa zisa datorie. Intrebarile mele sunt:- este legal sa fiu introdus in baza de date fara sa fiu anuntat in prealabil despre acest lucru? - Am vre-o sansa sa ii dau in judecata pentru acest lucru? As vrea ca ei sa plateasca pentru aceasta jignire. Dupa mai bine de 10 ani in care le-am platit sute de milioane (rol) dobanda, nu cred ca meritam sa fiu injosit in felul acesta. Va multumesc pentru timpul acordat.
Răspunde
 02-03-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Probabil ca, este vreun comision de administrare restant,oricum, suma este mult prea mica ptr. a vorbi fie si de prejudicii morale.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 02-03-2015
BUCURESTI

Ati fost inscris in fostul CRB (Centrala Riscurilor Bancare), care se numeste in acest moment Centrala Riscului de Credit (CRC). Datoriile mici nu se mai inscriu in CRC, dar probabil ca ati fost inscris pe legislatia veche. Puteti sa faceti o cerere de radiere din registru sau pur si simplu banca poate sa faca o derogare si sa ignore inscrierea respectiva avand in vedere valoarea infima. Nu poate fi vorba de a putea solicita daune, suma este prea mica si aceasta era legislatia la momentul inscrierii.

Avocat in Baroul Bucuresti
Răspunde
 02-03-2015
Vizitator
Multumesc frumos pentru raspunsuri. Asta este tara noastra,oricine ne poate jigni si noi nu putem sa ne aparam. Sincer va spun,chiar m-am simtit ofensat.
Răspunde
 26-01-2016
Vizitator
Am un overdraft la o banca din 2009,unde aveam si contul de salariu.Pentru o problema medicala am plecat din tara luandu-mi concediu fara plata, lasand in contul cardului trei sferturi din bani pentru dobanzile lunare.dupa aproximativ un an am fost contactat de banca care mi-a comunicat faptul ca am 160 de zile intarziere si am fost bagat in crc.Am incercat sa le explic problema intreband de ce nu am fost contactat in acesct timp,eu avand tot timpul numarul valid.Mi s-a raspuns ca s-au trimis notificari la numarul meu de tel.(care era eronat la ei)si nu ma vor scoate din crc .suma restanta era de 1100 lei.Am vreo sansa sa ma scoata din evidenta crc?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.