| Daniel Vizitator |
| Buna Ziua , in ziua de 13 martie 2015 firma noastra prestatoare de Montaj si comercializare a foliei solare a primit un mail de la o alta firma care spunea urmatoarele: " Numele meu este "anonim" sunt reprezentant al firmei sc . anonim . S.a , si am dorii o oferta de pret pentru salbarea geamurii (tratate) cu folii protectoare pentru soare. Asteptam oferta dvs." Am trimis oferta , cu un contract cu nr in care am specificat printre clauze si : Garantia prestatorul garanteaza pentru serviciile prestate in felul urmator: Folia va fii lipita corect , nu se va dezlipii de pe geam ,nu va face bule , si nu se va decolora neuniform pe o perioada de 7 ani, incepand din data de 03.15 Asadar , ne-am inceput activitatea , am finalizat comanda , dansii aveau cateva geamuri sparte de care le-am adus la cunostinta , dupa montaj am facut facturile , am ajuns acasa , dansii ne-au achitat suma restanta , iar dupa aproximativ 2 saptamani, 3 din geamurile pe care am aplicat folie , au inceput sa crape . Unul din reprezentantii beneficiarului ma sunat si mi-a spus ca 3 din geamuri au crapat , si ca daca le pot da ceva in scris cum ca firma noastra sa raspunda in cazul in care mai crapa unul din geamuri . Le-am spus ca , eu nu raspund de calitatea geamurilor , ci doar de calitatea foliei pe care au comandat`o , nu ne asumam calitatea geamurilor ci doar ce am mentionat in contract, ei cand au comandat folia , nu ar fii trebuit sa se intereseze mai intai la fabricant daca le da acordul sa aplice folie pe geamuri laminate ? In momentul in care comanzi sa ti se faca un balcon , nu consulti un structurist , un arhitect, poate am dat un exeplu prea exagerat ... Am uitat sa mentionez ca , geamurile sunt laminate , iar dansii cand au cerut oferta de pret au cerut si pentru interior si pentru exterior , pentru interior oferta de pret era mai mica , iar garantia mai mare , iar pentru exterior garantia era mai mica , iar oferta mai mare , din pacate au acceptat pentru interior , noi nu am avut de unde sa stim ca geamuril, vor pleznii cand va da caldura , practic ei nu aveau o foaie cu datele tehnice ale geamurilor , asa au cumparat cladirea , acum vreau sa stiu daca pot patii ceva pe cale juridica . Dupa ce ma sunat ,m-am interesat la cei de la fabrica si mi-au zis ca da , pleznesc daca geamurile sunt laminate , si ca si varianta aplicarii foliei pentru exterior era periculoasa , asadar am sunat si le-am explicat tot ce mi sa zis , le-am zis ca daca vor ma pot duce sa le dau foli@ jos , dar vor murii de cald iar , pentru ca in interior muncesc 600 de oameni si efectul de sauna se simte , iar alta varianta pe care le-am recomandat`o e sa lase geamul asa crapat 15 - 20 de ani cu folia pe el iar cand isi amortizeaza investitia sa-si puna geamuri laminate direct cu protectie solara. Inainte de a ma contacta pe mine , au mai licitat cateva firme , daca stiam renuntam. Am muncit pe rupte , si ma asteptam sa fie totul bine si perfect, sa putem fii recomandati si in alte parti. Sper ca m-am facut inteles ,si astept un raspuns de la dvs. Va multumesc mult. Daniel | |
|
|
 | Daniel Vizitator |
| Multumesc mult pentru raspuns , va dati seama ca daca imi cereau sa garantez evolutia geamului dupa aplicarea foliei , renuntam pentru ca noi nu cunoastem datele tehnice ale geamurilor , fiind geamuri clare termopan, nu am avut de unde sa stiu ca sunt si laminate , cei de la fabrica mi-au spus ca si daca puneau Jaluzele Verticale s-au orice tip de draperie , apropiate de geam duceau la crapare , pentru ca reflexia caldurii din orice corp apropiat de geam , reflecta caldura tot in geam si sticla laminata la caldura foarte mare flambeaza si crapa... macar folia are rol antiefractie si retine fasiile de geam crapate. Inca o odata , va multumesc pentru raspuns, si sper sa nu se ajunga la procese , si sa inteleaga. | |
|
|