Forum avocaţi > Litigii

Anulare partaj succesoral

21-05-2015
Vizitator
Bună ziua! Acum 11 ani am făcut un act de partaj succesoral si voluntar în favoarea mamei mele, eu având cota parte de 3\20 ( tatăl meu a.murit și noi suntem 5 frati).una dintre surori este plecata în Danemarca de 14 ani , iar mama și cumnatul meu au semnat în locul ei , notarul fiind un prieten de al cumnatului.se poate dovedi ca sora mea nu a intrat în România de 14 ani.noi suntem cetățeni străini și eu nu cunoșteam legea , mama mea spunandu-mi ca este legal sa semneze ea în locul surorii.am acceptat acest act cu o condiție încheiată doar intre nou, nu legal, sa pot locui și eu în casa.acum mama vrea sa vândă și sa mă dea afară. Cum pot anula acel act? Va multumesc
Răspunde
 22-05-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Cam greu de anulat acel act, dar nu imposibil. Conteaza detaliile foarte mult.

Contactati un avocat care sa analizeze actele in detaliu si numai asa veti putea aprecia si sansele de reusita ale unui astfel de proces.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.