Forum avocaţi > Litigii

Violarea intimitatii.

18-06-2015
Vizitator
Buna ziua.Mi-am cumparat anul trecut un telefon marca Allview P 6Life,in rate ,de la firma RDS&RCS.Dupa ce l-am folosit vreo 2 luni ,au inceput problemele cu el,am facut plangere la ei si mi l-au schimbat.Dupa vreo jumatate de an ,am facut din nou plangere si mi-au inlocuit soft-ul la el,dar dupa maxim o luna iar au inceput problemele.L-am dus inapoi de vreo saptamana si am facut din nou plangere,dar am spus clar ca nu mai vreau marca aceea de telefon ,ci vreau sa imi dea alt telefon.Astept acum solutionarea,dar problema pentru care va scriu este alta.Azi dimineata am fost sunata de un domn din Bucuresti,care m-a luat la intrebari cum ca i-am folosit telefonul.Dupa ce m-am dezmeticit ,am inteles ca domnul avusese acelasi fel de telefon in service la ei,iar problema este ca ei i-au trimis lui,telefonul care fusese la mine,deoarece ii aparea agenda mea de telefon.Toate bune si frumoase,insa pe la ora 17 ma suna domnul din nou si imi spune ca tocmai si-a instalat facebook-ul si mesengerul si ca intra automat in adresa mea de facebook,si poate vedea toate convorbirile mele daca vrea.M-a asigurat ca nu il intereseaza,insa asa cum el poate vedea datele mele pe telefonul lui,la fel si telefonul lui este la alta persoana,deci intimitate violata clar.Cert este ca noi vrem sa ii dam in judecata pentru ca este penibil sa ni se intample asa ceva.Vreau sa ma contacteze un avocat interesat de acest caz,pentru ca suntem foarte hotarati.
Multumesc frumos.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.