Buna ziua Ne-am mutat de aproximativ 2 ani si jumatate in zona Prelungirea Ghencea , Cartierul Latin care apartine de orasul Bragadiru , unde am cumparat o casa de la un dezvoltator local . In acel moment era doar un santier care nu s-a finalizat inca iar de jur imprejur exista doar camp . Intre timp s-au construit niste blocuri in spatele nostru care apartin firmei As Residence ,( si lasand la o parte faptul ca e total aiurea ce se intampla aici in legatura cu planurile de urbanism , nu stiu cum e posibil sa construiesti blocuri si case total alandala unele printre altele , numai in Romania e posibil asa ceva ) vreau sa va spun ca au montat un mini-teren de joaca pentru copii lipit exact de gardul nostru . Copiii (nu e vina lor) stau si se uita in curtea noastra , nu avem nici o intimitate , sar gardul sa recupereze mingile care cad pe proprietatea noastra , tipa si urla pana la ore inaintate si practic nu avem nici un fel de liniste , care a fost de fapt motivul mutarii noastre aici . Am luat legatura cu administratorul de la As Residence si am fost foarte socata sa aflu ca de fapt noi trebuie sa daramam casa care nu e la distanta legala de gard , adica 3m , si nu ei ar trebui sa mute ansamblul acela de joaca care practic e format din cateva tevi si au si loc suficient fiind teren viran de jur imprejur . Exista 10 case inclusiv a noastra construite la fel , pentru care a fost emisa autorizatie de construire si nu cred ca e ceva in neregula cu ele . Va rog sa-mi spuneti ce demersuri pot face mai departe pentru a rezolva aceasta situatie pe cale legala . Va multumesc ! |
|