Buna ziua, Bunica mea, fosta proprietara a casei a decedat acum aproximativ 6 luni. Succesiunea s-a incheiat intre cei 3 copii al dansei. Contractul Enel al bunicii a fost reziliat, iar mama (actuala coproprietara) a incheiat un nou contract pe numele ei. Energie electrica le-a ramas si celor cu care impartim proprietatea, fratele mamei, care defapt e plecat, iar concubina lui refuza sa plateasca facturile, practic vrea sa consume curent dar sa nu plateasca deloc. As vrea sa stiu daca pot in mod legal sa nu ii mai furnizez energie electrica pe contractul mamei, nu mi se pare legal ceea ce face ea. E ca si cand ar fura internet sau orice alta chestie de la mine. Iar a doua nelamurire o am in vedere cu contractul Apa nova, acest contract este inca pe numele bunicii decedate, facturile vin pe numele ei, am incercat sa inchei sau sa preiau contractul pe numele mamei dar nu am reusit. Persoana de la relatii cu clientii a spus ca trebuie acordul tuturor mostenitorilor. Problema e ca unul dintre mostenitori este plecat din tara, iar concubina lui foloseste aceste utilitati apa si curent, dar nu prea vrea sa plateasca facturile fiindca nu are servici etc. Nu stiu ce legi s-ar aplica in cazul asta, n-am gasit nimic online, e o situatie ciudata, dar trebuie sa existe o cale sa ma pot separa de ei de la utilitati. Multumesc anticipat. |
|