Forum avocaţi > Litigii

Dreptul la grupa de munca

13-07-2015
Vizitator
Am lucrat 20 de ani in grupa II-a de munca (8 ani in sectia intreprinderi si 12 ani la Oficiul de calcul).Prin sentinta judecatoreasca eu nu am primit grupa decat pentru cei 8 ani lucarti in sectie.
Colegele mele au primi pentru toata perioada lucrata in Oficiul de calcul ele nelucrand nici o zi in sectie. A primit grupa inclusiv directorul intreprinderii. Eu ce as putea sa mai fac acum? Dupa noile modificarii cu grupa as putea beneficia si eu? Sa deschid un nou proces?

Multumesc.
Răspunde
 20-07-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Depinde ce s-a dispus prin vechea hotarare.

Daca instanta s-a pronuntat in sensul respingerii solicitarii dvs, atunci nu puteti deschide un nou dosar deoarece se opune principiul autoritatii de lucru judecat, indiferent daca legislatia se modifica sau nu ulterior.

Daca sentinta nu e definitiva, atacati-o in termenul legal si depuneti spete favorabile (sentintele celorlalti colegi).

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-07-2015
Vizitator
Raspunsu instantei a fost: Admite in parte actiunea civila formulata de reclamanta si constata ca activitatea desfasurata de reclamnta in cadrul unitatii parate pe perioada 16.04.1979 -01.09.1987, se incadreaza in grupa II-a de munca (perioada lucrata in sectie). Respinge cererea privind constatarea grupei II de munca pentru perioada 01.09.1987 01.04.2001 (perioada lucrata in cadrul oficiului de calcul. ). Este normal ca 10 persoane care lucreaza in acelasi birou 9 sa primeasca dreptul de grupa si una nu? . Directorul primeste si secretara nu primeste . Ce dreptate poti sa iti cauti instanta?

Multumesc
Răspunde
 20-07-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ati atacat in termenul legal sentinta ? In calea de atac a ramas aceeasi solutie ?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-07-2015
Vizitator
A fost un avocat care s-a ocupat de proceduri, mi s-a spus ca va face recurs, dar am constatat ca nu a facut. Acum este tarziu, sentinta s-a pronuntat in septembrie 2011. Dar m-am gandit ca as putea deschide un nou proces acum cu noile reglementari cu grupa.
Multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.