Forum avocaţi > Litigii

CONTESTATIE PROCURA

17-07-2015
Vizitator
Buna ziua,

Va contactez pentru ca am o problema legala si am nevoie de ajutor ca sa stiu ce am de facut .

In anul 2008 sotul meu si una dintre surorile acestuia au initiat un proces pentru un teren din Damaroaia sector 1 Bucuresti care a apartinul bunicii lor dar fusese locuit abuziv de cineva .

Procesul a durat pana in anul 2014 cand imobilul o fost vandut prin executare silita . Suma stabilita pentru imobil a fost de 65.000 euro ( suma care le revenea lor ) . a fost vandut in final cu 50.000 euro , s0au platit avocati , cheltuiel de judecata , onorariu executor ( pentru ca cei executati silit nu au avut posibilitatea sa achite ) . au mai ramas de recuperat in jur de 20000 euro.

Terenul acela era pe numele mamei lor . Sora sotuli meu a vrut sa faca in asa fel sa ramana cu toti bani dar nu a reusit la momentul respectiv.

intre timp continua verificarea de bunuri a celor executati pentru a se recupera si suma ramasa. Sora sotului a luat-o pe mama lor si a pus-o sa ii faca o procura astfel incat sa poata administra si lua totul , iar sotul meu desi a mers prin tribunale 6 ani a ramas in pierdere .

exista martori care pot spune ca atat sora cat si sotul meu au fost implicati in acel proces , deci nu e normal ca doar ea sa ramana cu bani.

va rog sa imi spuneti daca acea procura se poate contesta in vreun fel, in conditiile in care soacra mea ( mama sotului ) doreste ca totul sa ramana fetei.

se poate face ceva ? se poate lua vreo masura >

Va multumesc !
Răspunde
 20-07-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Aveti acea procura ? Ce fel de procura este ? Care sunt limitele mandatului ?

Daca titulara dreptului de creanta este mama (conf hot judec) si aceasta da procura fiicei, fiica va incasa pt mama si mama este cea care dispune liber de sumele de bani.

Ma tem ca nu aveti mari sanse de a recupera bani daca nu ati fost parte propriu zis in dosar ci doar ati contribuit cu ceva bani de a lungul solutionarii si executarii.

Daca n-am inteles eu bine situatia reveniti cu clarificari.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-07-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Procura nu o puteti anula nefiind parte in acest contract si nu atata timp cat partile sunt in viata si apte sa si exercite drepturile din punct de vedere legal.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.