| Buna ziua. In anul 1995 am incheiat un contract devanzare cumparare cu clauza de intretinere si uzufruct viager cu parintii mei pt casa de la tara..tata a decedat in 2004. mai am un frate si o sora.acum am ajuns in imposibilitatea de a o mai ajuta si intretine din cauza unei boli, fiind pesionar cu .gr. 2,cu o pensie de 45o ron, iar sotia spune sa ma descurg singur caci ea lucreaza. mama avand 8o ani si fiind bolnava are nevoie de ingrijire. noi stand in oras intr-un apartament al nostru.cu sotia m-am casatorit in 1996. mama este ajutata si de fratele si sora mea.eu vreau sa renunt la contract, iar mama este de acord,sa stinga contractual,sa fie ca inainte. sa avem toti 3 dreptul la mostenire si sa o ingrijim toti 3 copii. unde trebuie sa mearga mama si cu mine sa stinga contractul(cred ca la judecatorie),si ce cerere, acte ar trebui sa faca mama,fiind amandoi d e bun acord.(are o casa,o anexa:bucatarie, si 1000 mp teren aferent,construite in 1959,in acest contract). avem nevoie de avocet pt.cerere? si ce taxe,sume tebuie sa platim in mare? astept un raspuns va rog si va multumesc anticipat. |
|