Forum avocaţi > Litigii

Partaj judiciar

01-08-2015
Vizitator
Buna ziua,soacra mea a decedat acum 3 ani,socrul meu a deschis actiune de partaj judiciar si i-a chemat la masa succesorala pe toti mostenitorii(sotul meu,fiica si doi nepoti de la un fiu decedat),la masa succesorala se tine cont ca imobilul cumparat de socrii mei a fost demolat si apoi construita alta casa impreuna cu fiul lor(sotul meu)care avea o situatie financiara mult mai buna si a putut sustine toata constructia ,plus imbunatatiri avand facturi ,chitante si dovezi de ce venituri realiza ,tinand cont ca socrii mei aveau doar pensiile(dintre care una de CAP,pensii mici) ,iar sora sotului meu nu a contribuit cu nimic la aceasta constructie,noi locuim acolo impreuna cu copiii nostri de cand s-a cumparat .
Răspunde
 03-08-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua, ar trebui sa se tina cont. Dar, va trebui sa aduceti si dovezi in acest sens; mai mult decat atat, dvs. in calitate de sotie a mostenitorului (sotul dvs.) puteti formula cerere de interventie in interes propriu in acest proces; iar sotul dvs. va trebui sa solicite toate aceste lucruri pe calea unei cereri reconventionale.

Ideal ar fi sa incercati sa contactati direct un avocat caruia sa-i prezentati in detaliu situatia concreta si acesta sa va formuleze cererile respective. Si mai bine ar fi sa aveti un avocat care sa va reprezinte interesele in proces.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-08-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Dvs si sotul dvs trebuie sa faceti o cerere reconventionala prin care sa solicitati si sa probati cu acte cheltuielile facute.

Neaparat sa aveti in vedere termenul procedural in care se poate formula aceasta cerere.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-08-2015
AvatarNitulicagheorghe@yahoo.com
Vizitator
referitor la partaj eu am contribuit cu suma de 40 de mii de euro la construirea unui imobil in com gearmata vii,am varsta de 76 de ani,acesta suma de bani eam dato fiului meu, si la nora noastra , si ea a divortat de fiul meu, ce sanse mai avem daca ea are o datorie la banca de 40 de mii de euro, inpreuna cu fiul meu, si nu vrea sa mai plateasca banca,banca nea pus casa in vanzare, poate sa o cumpere fiul meu cel mare, de oare ce el nea dat acei bani, ca noi eam vandut casa lui,si ea dat bani fiului cel mic,adica am inparteala , de vii, va multumesc de raspuns,
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.