Forum avocaţi > Litigii

Succesiune facuta pe ascuns

04-09-2015
Vizitator
fratele meu a decedat in 7.12.2013 in timisoara; fata lui, majora, a facut succesiunea pe ascuns, un Notar in timisoara, mostenind apartamentul si sculpturile si desenele lui;in comun cu fratele meu avem o cota parte de la un imobil situat in Craiova;avem si un cumparator;
intrebare: dupa aproape doi ani de la decesul fratelui mai are drept nepoata mea de a cere act aditional la succesiune pentru a o trece ca mostenitor de la fratele meu si pe bunul comun de la Craiova? mentionez ca am o declaratie scrisa de la fratele meu unde spune ca imi lasa mie partea lui din imobilul din Craiova; cum se poate realiza vinzarea imobilului in aceasta situatie?
multzumesc pentru raspuns,
cu stima,
calarasanu
Răspunde
 04-09-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Declaratia scrisa nu este tot una cu un testament.

In lipsa unui testament, nepoata dvs are drept la acest imobil, putand completa certificatul de mostenitor cu acest bun.

Vanzarea se va face prin acordul de vointa al tuturor coproprietarilor.

Oricum dvs nu puteti vinde singura imobilul pt ca in acte este si fratele dvs care fiind decedat nu are cum sa iisi exprime acordul la vanzare. Deci dvs impreuna cu nepoata veti putea instraina acest bun.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-09-2015

Cel care nu este trecut in actul notarial nu poate aparea nicaieri ca proprietar.
Mergeti la avocat sa discutati cum sa procedati la o consultatie juridica.
E vorba si de infractiuni si dosar penal.
o puteti insa rezolva amiabil si avocatul va poate consilia juridic in functie de situatie.
Răspunde
 07-09-2015
Vizitator
Am permisul de conducere anulat abuziv desi hot.judec.nu prevede acest lucru.Am descoperit asta dupa 23 ani ,am obtinut cu greu fisa personala in care a fost eronat inscrisa o decizie ce nu avea legatura cu permisul, cand am cerut copie au operat in scris inca o decizie care nici aceasta nu are legatura cu permisul,am depus in contencios adm.si fiscal si solutia pe scurt este de respingere pe motiv de prescriptie a dreptului la acctiune ca sa stins,desi eu am primit act in 2014 si nu trecuse de un an.am probe incontestabile vazute de avocati ce sanse mai am impotriva sistemului,si daca cineva poate sa ma ajute si se incumeta sa ma contacteze si stabilim sa fac deplasarea deoarece sint in Franta.
Răspunde
 09-09-2015
Vizitator
Buna ziua as avea o intrebare cam cat poate dura un divort sunt in divort cu sotu meu avem 2minore inpreuna ele sunt la mine am plecat de la el ca este violent fizic si verbal ma si batut de o gramada de ori miam scos si certificat mefico legal am depus si o plangere la politie el ma amenintat ca daca numi retrag plangerea numi va da divortu ce trebuie sa fac
Răspunde
 09-09-2015
Vizitator
El ce poate pati pentru vatamare corporala iam cerut daune morale in valoare de5000de ron as avea vreo sansa ca castigat/
Răspunde
 09-09-2015

Nistea Claudia a scris pe 09-09-2015:
Buna ziua as avea o intrebare cam cat poate dura un divort sunt in divort cu sotu meu avem 2minore inpreuna ele sunt la mine am plecat de la el ca este violent fizic si verbal ma si batut de o gramada de ori miam scos si certificat mefico legal am depus si o plangere la politie el ma amenintat ca daca numi retrag plangerea numi va da divortu ce trebuie sa fac

Divortul poate dura 3-4 luni sau mai mult sau mai putin.
Nu conteaza ca el nu vrea divortul.
Daca veti avea avocat veti divorta fara probleme.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.