Forum avocaţi > Litigii

PROCES CU ENEL MUNTENIA

05-09-2015
Vizitator
Buna ziua. Astazi am avut primul termen cu ENEL.... Care-i problema - timp de 20 luni nu au facut citirea contorului, am facut-o eu intamplator si am constatat o diferenta de circa 8000 kilowati.... au emis factura de regularizare de circa 4300 lei (o avere...). am chemat in judecata Enel distributie.... In intampinare ei spun ca nu au capacitate procesuala, ci doar Enel energie.... In contractul cu RENEL (este vechi, altul nou nu exista...) scrie FDE bucuresti, adica Filiala distributie Energie Bucuresti.... Pe procesul verbal de ridicare pentru expertiza al contorului vechi (am solicitat inlocuire si verificare metrologica) scrie Enel distributie..... Instanta a ramas in pronuntare... ce ma sfatuiti???
Răspunde
 07-09-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Este cam tarziu acum sa va intrebati acum, care dintre cele doua unitati are capacitate procesuala activa. Eu cred ca s-a discutat in cursul procesului acest aspect, la inceput cu ocazia exceptiei ridicate de catre una dintre ele.Totusi nu pot sa cred da imediat dupa primirea intampinarii de la ENEL Distributie, instanta a ramas in pronuntare...
Totusi, daca instanta a ramas deja in pronuntare, nu va ramane decat sa asteptati redactarea hotararii judecatoresti.Apoi, dupa primirea ei veti vedea daca va este sau nu favorabila. In caz contrar puteti declara apel/recurs.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-05-2022
Vizitator
Buna ziua ,am primit dupa doi ani dela ENEL o avertizare-amenintare ca daca nu platesc un sold de 1245 de lei ,desi eu in acesti doi ani am platit toate facturile pe care le-am pastrat .Le-am solicitat sa precizeze de unde apare acest sold si s-au facut ca nu aud si mi-ua trimis cu o aroganta de stapani avertizarea ca i-mi intrerup curentul.Daca sunteti de parere ca ma puteti ajita sa mi se faca dreptate sunt dispus sa va angajez ca avocat ,daca considerati ca nu am șanse atunci voi vedea .Va multumesc pentru un raspuns Florea .PS termenul de intrerupere a curentului este 25 mai desi ulterior era de 25 sept anul curent ,ca sa vedeti ce aroganti sunt .Nu stiu cine sta in spatele lor.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.