Forum avocaţi > Litigii

Recuperare cheltuieli facute cu hidroizolatia terasei blocului

05-09-2015
Vizitator
stau la etajul 4 al unui bloc[ultimul etaj] intr un bloc cu 15 ap.hidroizolatia blocului care este facuta din bitum si carton trebuie neaparat refacuta deoarece au aparut infiltratii.am discutat cu vecinii de pe acelasi tronson cu mine,adica cei care stau sub apartamentul meu la et1,2,3 si parter,dar nu am gasit intelegere pentru refacerea hidroizolatiei decat la vecinul de la parter.in concluzie voi fi nevoit sa refac hidroizolatia pe cheltuiala proprie.mentionez ca asociatie de proprietari nu mai exista aceasta fiind desfiintata cu cativa ani inainte,asa ca suntem fiecare pe cont propriu.intrebarea mea este daca pot sa mi recuperez cheltuielile cu refacerea hidroizolatiei in instanta iar daca da care ar fi pasii legali de urmat? trebuie sa i dau in judecata pe toti vecinii din bloc sau numai pe cei care stau sub apartamentul meu?nu as vrea sa ma judec cu tot blocul mai ales ca unul din cei 2 vecini de la et 4 si a refacut hidroizolatia pe cont propriu.as vrea sa stiu care sunt etapele atunci cand incep refacerea hidroizolatiei [sa i anunt in scris despre necesitatea refacerii hidroizolatiei, facturi si chitante,3 oferte de pret].multumesc anticipat.
Răspunde
 07-09-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Deoarece asociatia de proprietari a fost desfiintata, situatia este mai complicata. In aceste conditii ar trebui actionati in instanta toti proprietarii, mai putin cei care au refacut o data hidroizolatia si cei care sunt de acord sa achite o cota-parte. Ma intreb, insa, daca dvs. ati contribuit cu ceva cand vecinul de la etajul 4 a facut acelasi lucru...
Nu aveti nevoie de 3 oferte de pret deoarece nu sunteti unitate bugetara.
Da, este nevoie sa ii anuntati in scris despre necesitatea refacerii hidroizolatiei, facturi si chitante.Eventual faceti un tabel si mergeti din usa in usa ca sa semneze: o data daca isi dau sau nu acordul si inca o data de luare la cunostinta.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.