Forum avocaţi > Litigii

NU MA PRICEP CE POT FACE

09-09-2015
Vizitator
SUNT PERSOANA CU HANDICAP GR.2 AM FOST ANGAJATA LA O FIRMA IAR DUPA 2 ZILE AM FOST TRIMISA ACASA SI DUPA VREO 10 ZILE VIZITATA DE EXECUTOR JUDECATORESC OBLIGATA SA SEMNEZ O NOTIFICARE LA CARE AM REFUZAT IAR EL MI A INTOCMIT UN PROCES VERBAL IN CARE A SPECIFICAT CA A INTELES CA AM PROBLEME PSHIICE FOARTE GRAVE IAR SOTUL MEU ESTE INSOTITOR PENTRU MINE IAR DUPA DOUA ZILE MI SA DESFACUT CIM CU ART,31 ALIN.3.AM FACUT PLANGERE LA CONSILIUL NATIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINARI SI DUPA 10 LUNI MI SA EMIS O DECIZIE PRIN CARE NU SA CONSTATAT FAPTE DISCRIMINATORII ASTA MIAU ZIS EI LA TELEFON SI CA O VOI PRIMI ACASA.NU STIU DACA UNUI OM DE RAND I SE MAI FACE DREPTATE VA ROG SA MI SPUNETI DACA AM DREPTUL LA UN AVOCAT DIN OFICIU SI DACA MAI AM VREO SANSA
Răspunde
 09-09-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Dvs.ati fost angajata pe o perioada de proba, care, pentru persoane cu handicap, este de maxim 30 zile, minim...oricate...1-2...Daca reprezentantul firmei si-a dat seama de posibilitatile dvs. dupa 2 zile, asa este. Art.31 alin 3 da dreptul societatii la care v-ati angajat sa va inceteze CIM prin notificare scrisa, fara preaviz si fara motivare ( adica fara nicio explicatie).
Din moment ce si CNCD v-a raspuns ca nu este vorba despre discriminare, poate ar fi timpul sa va obisnuiti cu ideea. Aveti dreptul la un avocat din oficiu, dar, nu aveti sanse de castig. Insa, nimeni nu va opreste sa actionati firma in instanta. Este insa bine sa stiti ce sanse aveti, ca sa nu fie inca o surpriza neplacuta dupa niste luni sau ani de venit la instanta...
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.