Forum avocaţi > Litigii

CINEVA REFUZA SA IMI INAPOIEZE MASINA

23-09-2015

Eu locuiesc in Marea Britanie,acum 2 saptamani am incredintat o masina cu rulota unei perroane pentru a o duce in Romania din Franta...a ajuns cu bine in Ro, a vandut rulota , a incasat banii,iar acum refuza sa imi dea banii si masina,invocand ca as avea niste datorii mai vechi la el, nu imi raspunde la apeluri telefonice !El mi-a mai dus acum 2 ani niste masini in Ro, fiind platit pentru sevicii cu un autoturism,iar acum zice ca nu ii mai trebuie masina si isi va opri banii...Mentionez ca am in posesia lui 1700 eur si 3 auto in valoare de 5000 eur, el invocand o datorie de 1500 eur...care ar fi pasii legali pe care sa ii urmez?Nu am nici un act facut cu el,dar am 5-6 martori care pot confirma,actele de provenienta ale masinii si ceva sms -uri schimbate cu el, el premeditand fapta ,insistand sa vina sa imi duca o masina in Ro...Multumesc
Răspunde
 23-09-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Un prejudiciu de o asemenea valoare nu se dovedeste in instanta cu martori, ci doar cu acte. Daca nu ati incheiat un contract nu il puteti actiona in instanta. Incercati o plangere penala.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-09-2015

Pentru a cunoaste ce cale sa urmati ar trebui sa consultati un avocat si sa se cunoasca absolut toate aspectele.
E greu de spus daca o plangere penala ar putea avea succes.
Dificila este si calea unui proces civil.

Daca demarati aiurea o procedura mai rau va incurcati...
Trebuie analizate si probele in prealabil.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.