Buna seara, As fi interesata de un raspuns la urmatoare problema. In urma cu un an, am avut o deceptie in dragoste. Stateam cu fostul meu iubit impreuna, aveam planuri de nunta dupa o relatie de 8 ani.Intr una din zile am aflat ca avea pe altcineva, ne am despartit si eu m am mutat in chirie.m am mutat in chirie la un domn pe care il cunoscusem printr o cunostinta.era o garsoniera sobra, inchisa, lipsita de culoare in care eu incet incet eram cuprinsa de depresie.intr una din seri, eram intr un moment de slabiciune, nu judecam rational, l am sunat pe fostul meu sa il chem la mine si nu mi a raspuns, el fiind la acea fata cu care m a inselat.furioasa, mi am facut un scenariu si i am scris ca a intrat cineva peste mine si imi facuse rau, adica ma violase, dar in realitate eu am dorit doar sa ii atrag atentia.A venit in 15 minute fostul meu, dar el a vrut sa mergem la politie. Intr un final am mers la politie, am dat declaratii,ni s au luat amprente, s au luat amprente garsonierei in care stateam.ei bine, acest proprietar al garsonierei imi cere dupa un an daune morale?!eu nu l am acuzat pe el ca m ar fi violat, dar el sustine ca asa cred vecinii dim bloc si ca i as fi patat reputatia. Are sanse sa castige un proces in acest caz? Repet, eu nu am declarat ca are el vreun amestec. Multumesc anticipat! |
|