Forum avocaţi > Litigii

Daune morale

01-10-2015

Buna seara,

As fi interesata de un raspuns la urmatoare problema.

In urma cu un an, am avut o deceptie in dragoste. Stateam cu fostul meu iubit impreuna, aveam planuri de nunta dupa o relatie de 8 ani.Intr una din zile am aflat ca avea pe altcineva, ne am despartit si eu m am mutat in chirie.m am mutat in chirie la un domn pe care il cunoscusem printr o cunostinta.era o garsoniera sobra, inchisa, lipsita de culoare in care eu incet incet eram cuprinsa de depresie.intr una din seri, eram intr un moment de slabiciune, nu judecam rational, l am sunat pe fostul meu sa il chem la mine si nu mi a raspuns, el fiind la acea fata cu care m a inselat.furioasa, mi am facut un scenariu si i am scris ca a intrat cineva peste mine si imi facuse rau, adica ma violase, dar in realitate eu am dorit doar sa ii atrag atentia.A venit in 15 minute fostul meu, dar el a vrut sa mergem la politie. Intr un final am mers la politie, am dat declaratii,ni s au luat amprente, s au luat amprente garsonierei in care stateam.ei bine, acest proprietar al garsonierei imi cere dupa un an daune morale?!eu nu l am acuzat pe el ca m ar fi violat, dar el sustine ca asa cred vecinii dim bloc si ca i as fi patat reputatia. Are sanse sa castige un proces in acest caz? Repet, eu nu am declarat ca are el vreun amestec.

Multumesc anticipat!
Răspunde
 01-10-2015

Daca e vorba de proprietar si nu a fost reclamat el nu poate obtine daune in instanta.

Imaginea lui nu a fost patata.

Se poate sa discutati direct cu vecinii care cred asa si sa ii lamuriti, dar nu inainte de a discuta cu un avocat deoarece aceasta treba va poate cauza dvs. probleme.
Adica sinceritatea este buna dar nu si atunci cand va poate face rau...in mod imprevizibil prin ricoseu...
Răspunde
 01-10-2015
Vizitator
Multumesc pentru raspuns.Mi s-a parut bizar ca a contactat-o avocatul proprietarului garsonierei pe mama mea pentru a i propune o intelegere amiabila, adica sa se intalneasca pentru a stabili o suma care sa i acopere cumva daunele morale si reputatia sa.
Răspunde
 01-10-2015

Daca ea nu a afirmat de el si nu apare nicaieri o suspiciune ca ar fi invinuit proprietarul nu vad cum sa ii fie afectata reputatia.
Daca asa crede el e problema lui dar in justitie nu se poate baza pe credinta lui nebazata pe nimic concludent.

Sa nu aiba martori care sa sustina ca asa a zis ea.
Atunci ar aparea probleme.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.