Forum avocaţi > Litigii

Ce pot sa fac sa desfac contractul de uzufruct cu intretinere

26-10-2015
Vizitator
Buna ziua, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati am un apartament vanzare -cumparare cu uzufruct, acest apartament acum multi ani locuia bunica mea cu chirie era al primariei, locuia cu chirie cu drept de cumparare, dar dupa cativa ani bunica mea a facut datorie la intretinere o suma f mare si Au venit sa o evacueze iar ea nemaiavand undé sa mearga pt ca copii ei nu o primea a apelat plangand la mine sa o ajut, facandumi.se mila de ea m.am dus la banca si m am imprumutat de o suma de bani si i.am platit datoria si i.am cumparat apartamentul xa sa aia undé sta dar cum doar ea ávea dreptul sal cumpere i l.am cumparat pe numele ei mai intai apoi mi la pus pe numele meu dar eu nefiind in tara cei de la notar impreuna cu cumnata mea care sa ocupat de acte mi la pus pe numele meu cu vanzare cumparare cu uzufruct cu intretinere, pt ca eu am acceptat sai platesc to ate cheltuielile cum era singura mía fost mila de ea so am zis sai platesc, dar dupa doi ani ea a bagat pe o persona in apartament iar de vreo doi si.a adus si concubina si nu platesc nimic din cheltuieli eu acum intretin 3 pers si nu pot sai Scot afara pt ca bunica mea nu Vrea iar ei ma amenita mereu, eu locuiesc de moment in spania si nu pot sa merg acasa de moment, va rog frumos ce pot sa fac sa desfac contractul asta de uzufruct cu intretinere daca am drept sa fac asta si daca am castig,repet apartamentul e cumparat de mine am martori vecinii si administratora de la bloc, va multumesc frumos

Am uitat sa va spun ca ma amenita xa daca nu platesc cheltuielile in continuare se duce si ma da in judicata ca nu am respectat clauza din contract dar cum toate cheltuielile vin pe numele meu trebuie sa platesc ca daca nu mi se strang f multe si sant 3 pers
Răspunde
 26-10-2015

Daca ea e proprietar in acte degeaba aveti martori.
Daca aveti act cu bunica incercati sa il vada un avocat.
Se numeste consultatie juridica dar nu va costa cat un proces.
In functie de act se poate analiza daca e oportun sau nu sa deschideti proces.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.