Forum avocaţi > Litigii

Am fost sfatuit sa cer anularea CDCM invocind art 1100 si 1134 din NCC

26-10-2015
Vizitator
Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati deoarece am impresia ca se incearca o smecherie din partea adversa astfel : In anul 1990 Victoria ( soacra mea ) se casatoreste cu Dumitru si se stabileste in satul si casa lui .In 2000 Dumitru moare avind un fiu din alta casatorie pe Marius , astfel Victoria accepta expres in term de 6 luni si locuieste mai departe in locuinta pina - n 2012 cind moare Victoria a platit taxe impozite si curent pina in ziua de azi acestea fiind platite dupa moarte de Ana fica sa din alta casatorie Problema intervine atunci cind in 2013 Fiul vitreg alblui Victoria merge la notar cu consilierul din sat si o vecina declara ca este unic mostenitor ( adevarat ) ca tata este divortat de mama sa ( adevarat ) dar nuvspune ca Dumitru dupa divortul de mama lu Marius se casatoreste cu Victoria aceasta avind calitatea de sotie supravietuitoare in an 2000 si a stfel o elimina pe Vict din actele not .Am consultat un avocat si am fost sfatuit sa cer anularea CDCM invocind art 1100 si 1134 din NCC ( ma apar singur nu am bani si va rog sa ma ajutati cu- n sfat ! Puteam sa invoc si alte cai de atac ? Si ce mai pot face intrucit Marius a murit in 2114 la o luna dupa intocmirea actelor si au obtinut CDCM lucru pe care l-am facut si eu Multumesc anticipat
Răspunde
 27-10-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Modul in care ati procedat este cel mai bun, aceasta era calea de urmat: anularea cetificatului de mostenitor. Dar nu inteleg ce vreti sa spuneti prin "si au obtinut CDCM lucru pe care l-am facut si eu".Deci Marius, filul vitreg al Victoriei, dupa ce a mers la notar cu o vecina si a declarat ca este unic mostenitor a decedat si la o luna dupa deces a iesit certificatul de mostenitor care arata ca este unic mostenitor.Totodata si dvs, ati obtinut..ce? Pentru ca dvs, contestati acel certificat. Veti obtine anularea lui si recunoasterea Victoriei ca sotie supravietuitoare.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.