Forum avocaţi > Litigii

Executare silita descoperire de card Cetelem

09-11-2015
Vizitator
Am o descoperire de card la cetelem in valoare de 6000 lei. Am tot primit somatii de la cetelem ca vor incepe executarea silita. Este posibil asa ceva ? Va multumesc. O seara buna !
Răspunde
 09-11-2015
Vizitator
Precizez ca am platit pana acum 8000 ron numai comisioanele.
Răspunde
 09-11-2015
Vizitator
Este posibil. Daca sunteti salariat, va pot pune poprire pe salariu.
Daca aveti bunuri imobile sau mobile importante (masina etc.) va pot executa silit aceste bunuri.
Daca aveti conturi sau depozite bancare, la fel.. va pot executa conturile.

Daca nu sunteti salariat si nu aveti niciun bun, vor astepta pana veti avea, strangand si mai mult dobanzi si penalitati in acest timp. Recomandat este sa platiti cat mai repede cand veti avea bani altfel situatia va deveni din ce in ce mai complicata. Incercati sa discutati cu ei o esalonare.
Răspunde
 09-11-2015

Buna seara,am primit o comunicare pt executare silita fara somatie,pt un card cumparaturi/credit in valoare de 4000 lei,am platit o perioada de 2/3 ani apoi nu mai imi permitea venitul si dobanzile erau foarte mari.La momentul actual sunt in crestere copil,detin un PFA fara prea mare profit!Si locuiesc in casa parintilor decedati nu este pe numele meu.Intrebarea este daca imi pot lua casa mentionez ca mai am o sora sau ce se poate intampla?va multumesc anticipat!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.