Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Litigii

Apartament la parterul blocului pe care vreau sa il transform partial in spatiu comercial

25-11-2015
Vizitator
Buna ziua, nu stiu daca este topicul exact dar am si eu o problema cu acordul vecinilor limitrofi. Detin un apartament la parterul blocului pe care vreau sa il transform partial in spatiu comercial, mai exact numai sufrageria devine spatiu comercial.In CU mi se solicita acordul notarial al vecinilor limitrofi.Acordul vecinului de langa mine l-am obtinut dar mai am nevoie de acordul vecinului de la etajul 1. Dintre proprietarii initiali al apartamentului de sus sotul a decedat in urma cu 3 ani iar acum exista o succesiune de mostenire intre sotie si cele doua fiice ale lor. Fata cea mare refuza sa imi dea acordul fara nici un motiv. Precizez ca nu fac nici o extindere in afara balconului meu care ar putea sa creeze un acces facil la apartamentul de la etajul 1. Practic in loc de o fereastra apare o usa de acces.
Ce as putea sa fac in aceasta situatie cand de ja am cheltuit ceva banuti pentru proiect si toate autorizatiile necesare?
Răspunde
 02-12-2015
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna ziua,

In cazul in care considerati ca refuzul este abuziv , atunci puteti apela la concursul instantelor de judecata. Oricum, dvs veti avea nevoie de acordul aceluia dintre mostenitori caruia ii va reveni apartamentul dupa dezbaterea mostenirii.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.