Forum avocaţi > Litigii

Litigii de munca ,incadrarea pe o functie inexistenta in organigrama laborator anatomie-patologica

26-11-2015
Vizitator
Lucrez de 18 ani la laboratorul de anatomie patologica ,prosectura [ morga] pe functia de infirmier .Aceasta functie nu exista in organigrama lab anatomie patologica ,am fost incadrat in baza legi 50\90 dar multe din drepturile de care trebuia sa beneficiez mi-au fost diminuate sau chiar taiate ,am fost trimis sa fac cursul de infirmier pe bani mei .Pana in aprlilie 2001 am beneficiat potrivit legi 50\90 de grupa 2 de munca , dar conducerea spitalului nu ia in considerare legea 104\2003 prin care beneficiez de loc de munca deosebit cu drepturile aferente , mentionez ca am urmat cursuri necesare locului de munca [ autopsier ,asistent medical] dar raspunsul conduceri spitalului a fost ,,ca nu prevede aceste posturi'' .Va rog sa imi explicati si sa ma ajutati sa imi intru in drepturii MULTUMESC........
Răspunde
 26-11-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Trebuie vazut ce contine organgrama laboratorului de anatomie patologica, atat acum cat si ce prevedea in urma cu 18 ani cand v-ati angajat. Pe ce functie a fost incheiat contactul de munca? Daca laboratorul nu prevedea infirmier-care in mod normal se ocupa de persoane in viata, ce este trecut in CIM? Sunt doar cateva intrebari din multele care se pot pune pentru cei 18 ani lucrati acolo.
Ca o concluzie,insa, orice drept poate fi solicitat doar pe 3 ani din urma. Reiese ce trebuie analizata situatia din ultimii 3 ani.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-11-2015
Vizitator
sa facut un abuz sefa birou ruons din acea vreme nu avea pregatirea necesara ,am fost incadrat pe functia de infirmier , potrivit legi 104\2003 care este aplicabila este trecut organigrama laborator anatomie patologica si medicina legala
Răspunde
 27-11-2015

Campina

Inteleg ca s-a facut un abuz, dar, daca ati stat 18 ani asa, trebuie sa intelegeti si dvs. ca acum nu puteti recupera nimic decat pe 3 ani din urma. Este un termen legal de prescriptie.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-11-2015
Vizitator
doamna avocat ce trebuie sa fac ? sa imi intru in dreptur , cui trebuie sa ma adresez?
Răspunde
 28-11-2015

Campina

Va puteti adresa instantei pentru recuperarea drepturilor pe 3 ani din urma.Puteti face si o sesiare la ITM.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-11-2015
Vizitator
multumesc pt sfat , dar nu gasesc un avocat care sa se ocupe cu litigii de munca in Bihor , in legatura cu itm...ul am facut sesizare ca era sa fiu dat afara concluzie sunt corupti sau nu ii inereseaza
Răspunde
 05-01-2016

Campina

Nu pot sa cred ca nu este un avocat care sa se ocupe de litigii de munca la dvs. Daca nu ati rezolvat pana acum, imi puteti trimite un e-mail, ca sa va spun ce sa faceti sau puteti suna la nr de tel. afisat.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.