In urma cu 3 luni, am cumparat un apartament intr-un bloc vechi la parter, intelegerea bazandu-se pe buna credinta afisata de vanzator, fara a incheia cu acesta in prealabil un act prin care sa precizam fiecare obiect care face obiectul tranzactiei. Cu ocazia eliberarii apartamentului am constatat urmatoarele: - lipsa sursei de apa de la bucatarie, datorita demontarii si insusirii bateriei, chivetei si a suportului de sustinere al acesteia. Din aceasta cauza nu am putut proba nici functionarea instalatiei de apa si nici a instalatiei de incalzire care era decuplata de la retea; - lipsa sursei de lumina in cele doua camere, datorita insusirii candelabrelor, fara sa lege in locul acestora nicio alta sursa de lumina; - demontarea oglinzilor din baie; - lipsa in intregime a actelor de provenienta si de instalare a Centralei termice de a partament, care mi s-au prezentat abea dupa 3 saptamani, cu scandal, motivand ca nu au asemenea acte; Ulterior, ne-am confruntat cu un miros puternic de mucegai de care nu am putut scapa decat dupa mai bine de 2 luni, cand am descoperit ca in camera de langa baie, avuse o inundatie cu apa calda din care cauza, suportul de sub parchetul laminat care era din rumegus presat, precum si folia de sub acesta erau innegrite de mucegai, fiind nevoit sa-l inlocuiesc, fara a putea refolosi parchetul initial, care si acesta era imbacsit cu acest miros. INTREBARE? Daca toate acestea pot fi considerate vicii ascunse conform Codului de procedura civila? Ce este de facut ? Va multumesc pentru sprijinul acordat ! |
|