Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Litigii

Doua mostenitoare au reprezentat la proces pe restul mostenitorilor si terenul a fost dat acestora

26-12-2015
Vizitator
Buna Ziua,

Un teren de 4000mp a fost retrocedat la 8 mostenitori. Aceasta s-a facut prin cu hotarire judecatoreasca.
Numai 2 mostenitoare au reprezentat la proces pe restul mostenitorilor. Decizia judecatoreasca spune ca terenul de 4000mp este dat numai celor doua. Este Corect? Cum vor lua ceilalti 6 parte din teren?

Din cele doua care au reprezenta in instanta una este avocat, deci a stiut legile. Cealalta locuind in strainatate a fost reprezentata in instanta de catre prima care este avocat.
Ea, avocata de meserie mi-a cerut sa-i dau o procura sa vinda cei 4000mp. Locuind in strainatate i-am trimis procura si se pare ca alaturi de ea si in numele meu a facut diverse ilegalitati cu terenul. Daca ea m-a folosit pe mine, eu sunt in culpa?
MENTIONEZ:
In cei 10 ani cit a tinut procesul u mi-a trimis nici un act, rezolutie desi i-am cerut de nenumarate ori.
Imi este frica ca m-a bagat pe mine in diferite ilegalitati penale cu terenul mostenit deoarece tot ea i-a indepartat pe ceilalti mostenitori.
Deci m-a folosit pe mine sa intram numai noi doua in proces, mi-a spus pentru simplificarea procedurii, am acceptat si m-a pacalit.
Unde este culpa mea, daca exista?
Multumesc mult.
Răspunde
 26-12-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Daca ceilalti mostenitori au dat declaratii de renuntare la succesiune, atunci au fost inlaturati de la masa succesorala si tot terenul s-a impartit numai intre mostenitorii care au acceptat succesiunea.

Daca exista sau nu o culpa a dvs. se poate stabili numai dupa studierea actelor: procura ce i-ati dat-o, hotararea pronuntata, etc...

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.