Forum avocaţi > Litigii

Sora poate obtine ceva in instanta daca a semnat act de partaj voluntar prin care renunta la tot

06-02-2016
Vizitator
Buna ziua. In 2012 dupa moartea tatalui meu am facut succesiunea impreuna cu Mama si sora mea. Casa unde am locuit cu parintii (sora mea s a maritat si statea cu chirie cu sotul) am hotarat de comun acord sa mi ramana mie, iar Mama sa aiba drept de habitatie viagera pentru o camera din casa, dupa moartea mamei sa devin proprietar peste toata casa. De 2 ani sora mea m a rugat daca poate sa stea in 2 camere din casa cu sotul si fata ei, Mama s a mutat intr o anexa langa casa. In aceeasi curte de 1200 m am facut o alta casa separat total de casa existenta care este la rosu. Sora mea acum ma ameninta ca vrea sa ma dea in judecata daca nu ii dau casa in care stam acum pe numele ei, ca merge la Tribunal si vrea jumate din tot ce este acolo. Intrebarea este daca poate sa obtina ceva tinand cont ca a semnat acel act de partaj voluntar in care specifica ca renunta la tot infavoarea mea. La primarie am ROL separat si platesc impozit pentru casa si anexe separat doar pe numele meu, iar restul de terenuri pe care le mai am impreuna cu ele este pe alt ROL Multumesc.
Răspunde
 06-02-2016

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Daca sora a renuntat la mostenire printr-un act de partaj voluntar, ea nu mai are niciun drept asupra acelei mosteniri.Chiar daca va actioneaza in instanta nu are castig de cauza.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.