Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Litigii

Daca bunica baga taxa de succesiune fratii se pot ridica cu pretentii asupra casei

06-02-2016
Vizitator
Buna ziua!
Strabunica mea a decedat in 2001,bunica mea a incercat sa bage succesiunea in 2006 initial toti frati au fost deacord cu bunul mostenit( au vorbit acasa fiecare cum vrea) in fata notarului lucrurile au stat altfel ridicandu-se cu preteni asupra paduri care ii revenea bunici mele si a altor bunuri, in cele din urma bunica mea nu a mai fost deacord cu cele intamplate si lucrurile au ramas tot la fel, succesiunea a fost ''anulata''. In 2016 platind impozitul am vazut ca la strabunica pe rol apare si pamantul care il are bunicul meu pe rol( nu stiu daca e legal lucrul acesta mentionez ca pamantul acela a fost dat bunici verbal pentru a construi o casa in anul 1956). Intrebarea mea este daca bunica baga taxa de succesiune fratii se pot ridica cu pretentii asupra casei, pamantului dat de strabunica care il are bunicul pe rol??
Răspunde
 06-02-2016

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
In 2006 succesiunea nu a fost anulata, ci nu s-a mai dezbatut la notar, din cauza neintelegerilor aparute intre mostenitori.Nu inteleg la ce va referiti cand afirmati, total incorect "daca bunica baga taxa de succesiune": daca vrea sa dezbata succesiunea? sau ce anume? Nu ati precizat nici daca bunicul traieste sau nu si nici ai cui sunt fratii. Ai bunicii? Cine a construit casa in anul 1956? Cine este proprietar?
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.