Forum avocaţi > Litigii

Este posibil sa se foloseasca actele personale pt a fi dat in judecata

14-02-2016
Vizitator
Eu am fost data in judecata de catre mama si sora mea fara a sti absolut nimic,este vorba despre succesiune,si avocata lor a semnat si paragrafat copii ale actelor mele de stare civila date disparute,dupa ordonanta data de una dintre procuratoarele de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia este posibil fiinca datele erau exacte,in acest caz eu sunt nelamurita,este posibil ca sa se foloseasca actele personale pt a fi dat in judecata si as vrea sa stiu legea care da dreptul avocatului reclamantelor sa legalizeze actele de stare civila a paratului fara a fi mandant si fara nici o procura eu locuiesc in italia si totul era facut fara a sti de nimic pana si comunicarile mi-au fost lasate in cutia postala de catre fa postarita fara a fi semnate de nimeni posibil asa ceva,poti fi inchis fara sa sti absolut nimic..........?
Răspunde
 14-02-2016

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Dezbaterea succesiunii in instanta are loc atunci cand mostenitorii nu sunt de acord asupra impartirii prin buna intelegere a mostenirii, sau, cum este cazul dvs., cand unul dintre mostenitori nu este in tara. Este adevarat ca niciun avocat nu are dreptul sa faca ceva pentru o persoana, daca nu a fost mandatat. Nu este vorba de a fi inchisa, ci de a se dezbate mostenirea. Daca ati primit citatie si actiunea, puteti trimite catre instanta respectiva o adresa in care sa va precizati punctul de vedere. Procesul se va judecat cu sau fara dvs. si nu cred ca va este indiferent ce se va hotara.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.