Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Litigii

Luat credit bancar si imprumutat fratelui meu care refuza sa-mi restitue.

09-09-2013
Vizitator
Buna ziua,
In anul 2008 am luat un credit bancar pentru un scop amune. Fratele meu se gasea intr-o situatie f. delicata si anume risca sa-si piarda casa. Mi-a cerut sa-l imprumut stiind ca am luat acel imprumut iar motivul initial pentru care am luat banni din banca nu s-a finalizat. I-am imprumutat in mai multe rate aproape intraga suma. El si sotia au facut prin avocatul lor un document prin care se obligau ca pana la mijlocul anului 2011 sa-mi restitue suma. In anul 2010 mi-au retituit doar o mica parte din suma. In anul 2011 din non imi solicita ajutorul si ii imprumut o jumatate din banii care mi-au fost restituiti. De data aceasta semneaza fratele meu si baiatul lui cu obligatia de ami restitui suma in cel mult 6 luini. De atundi nici pana in ziua de azi nu am mai primit un leu.
Eu continui sa platesc rate la banca, acum fiind f. bolnava imi este imposibil sa platesc si in plus doresc banii mei inapoi. Va rog sa-mi spuneti cum sa procedezi?
Va multumesc!
Răspunde
 27-10-2013

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Va trebui sa va judecati cu fratele!
Atentie, la termenul de prescriere a creantei!

Daca creanta pe care o aveti de recuperat dvs. de la frate, se prescrie, atunci nu mai puteti face nimic.

Contactati, urgent un avocat... termenul de prescriere este de 3 ani... deja sunteti la limita ...

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.