Forum avocaţi > Litigii

Înștiințare firma recuperări top factoring

25-02-2016
Vizitator
Am o factura restanta la o firma de telefonie în valoare de 80 de lei din anul 2008 și acum am primit o înștiințare și câteva apeluri din partea firmei de recuperare Top factoring în vederea achitari unei facturi de totale de 569 cu penalizări pana la suma specificata.Exista posibilitatea de a fi chemat în instanta de aceasta firma de recuperari și obligat la plata acestei sume?
Răspunde
 26-02-2016

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Neplata unei facturi da nastere la penalitati. Daca din 2008 si pana acum ati primit instiintari pentru plata, inseamna ca plata facturii nu s-a prescris si a ajuns acum la acea suma. Nu puteti actiona in instanta firma de recuperare pentru plata penalitatilor. Suma este prescrisa doar daca firma de telefonie si/sau cea de recuperare nu au facut nimic, pana acum, pentu recuperarea sumei in cauza.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-02-2016
Vizitator
Bună ziua! Informatia de care am nevoie este aceea dacă firma de recuperari și/sau telefonie ma poate chema în instanta pentru recuperarea datoriilor( acestea fiind factura și penalitățile) deși a trecut o perioada de 8 ani în care ei nu au făcut acest demers.Mulțumesc anticipat pentru informatiile oferite.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.