Forum avocaţi > Litigii

Atacare succesiune facuta in lipsa celorlalti mostenitori

13-03-2016
Vizitator
Buna ziua.
Va rog sa mă ajutati cu un răspuns in următoarea problema:
In 2012 a decedat bunica de pe tata
In iunie 2014 bunicul face testament prin care lasa tot uneia din surorile tatălui meu. In aceasta perioada bunicul era cu grad de handicap din cauza vederii iar tatăl meu era cel care era in acte ingrijitorul lui.
In dec 2014 bunicul decedeaza.
In feb 2015 sora tatatalui face cumva la un notar dezbaterea mostenirii fără prezenta tatălui meu sau a mostenitorilor celeilalte surori a tatălui decedata in urma cu 8ani.
Este legala aceasta dezbatere de mostenire care sa facut fără vreun alt mostenitor sa fie informat in vreun fel? Testamentul poate fi atacat tinand cont de starea de sănătate a bunicului si a faptului ca s-a facut fără a se face dezbaterea mostenirii dupa bunia.
Mentionez ca in decembrie 2015 a murit si tatăl meu pe fondul stresului cauzat de acest testament.
Multumesc
Răspunde
 13-03-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Nu este legala o asemenea succesiune.
Bunicul nu putea lasa mostenire prin testament, totul numai unui singur copil deoarece se incalca rezerva succesorala legala a celorlalti copii, care sunt mostenitori rezervatari intotdeauna.
Puteti sa atacati in instanta acest testament precum si certificatul de mostenitor.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.