Forum avocaţi > Litigii

ANAF NU-MI ANULEAZA CREANTA PLATITA LA TIMP

19-03-2016
Vizitator
Din 2012 imi vin creante de la ANAF sect.3 , refertor la CASS PERIOADA 2010- 2011 . Suma era de 309 lei , acum in 2016 a ajuns la 1928. Suma de 309 lei am platit-to in termen dupa ce mi-a sisit Decizia de impunere. ANAF a plreluat tx.bug. CASS in iulie 2012. Am facut numeroase sesizari la ANAF atasand si chitantele la zi a CASS, raspunsul verbal a fost ca sistemul informatic nu este actualizat, Am trimis memoriu si la CASS a municipiului Bucurest , care mi-a raspuns ca suma este achitata corect , si mi-a fost imputata in baza situatiilor comunicate de ANAF sct.3. Aceast raspuns l-am anezat la memoriu, dar ANAF nu tine seama de acet raspuns. Nu stiu cum sa mai procedez. Va rog sa-mi spuneti cumtrebuie sa actionez in continuare , atat timp cat ANAF , NU-MI ANULEAZA ACEASTA CREANTA PLATITA LA TIMP SI LA CARE AU DECURS PENALIZARI SI DOBANZI. cU DEOSEBITA CONSIDERATIE ASTEPT RASPUNS. vA MULTUMESC ! Fratila
Răspunde
 19-03-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Daca au inceput sa va execute silit pentru acea creanta, atunci puteti face contestatie la executare.

In caz contrar, urmeaza sa va innarmati cu rabdare ... si (... fara ) tutun ... si sa reluati de la capat corespondenta cu ANAF, pana va disparea debitul datorat din baza de date.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Daca sunteti in termenul legal de 15 zile de la comunicarea somatiei si titlului executoriu atunci puteti face contescatie la executare.
Daca ANAF-ul nu v-a raspuns in 30 de zile puteti formula actiune in justitie pt obligarea lor la emiterea raspunsului/ deciziei (in functie de ce aveti acolo). Totodata faceti adresa la casa de sanatate sa va stearga acea creanta dupa care sa o trimita la ANAF. Tot asa daca nu va raspund in 30 de zile ii actionati in judecata in acelasi process cu ANAF-UL cei doi avand calitatea de parati.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-03-2016

Buna ziua...in urma partajului mi s-a atribuit imobilul in totalitate urmand sa platesc o sulta.Fostul sot doreste sa i-a toata mobila din casa. Cum il pot impiedica?
Răspunde
 20-03-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Lorian a scris pe 20-03-2016:
Buna ziua...in urma partajului mi s-a atribuit imobilul in totalitate urmand sa platesc o sulta.Fostul sot doreste sa i-a toata mobila din casa. Cum il pot impiedica?

"imobil" se refera doar la casa.

Mobila din casa reprezinta alte obiecte care trebuiau trecute in actiunea de partaj.

Daca aceasta nu a fost trecuta in actiunea de partaj, inseamna ca va trebui sa formulati o noua actiune de partaj ce va avea ca obiect bunurile mobile.

Asta, in caz ca nu cadeti la pace!

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-04-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Lorian a scris pe 20-03-2016:

Buna ziua,

In mod normal, ar fi trebuit sa cereti si partajarea bunurilor mobile in cadrul procedurii de partaj. Imobilul se refera doar la casa, nu si la bunurile din ea. Daca nu ati solicitat partajarea bunurilor mobile, inseamna ca ar trebui sa va intelegeti. Daca nu va intelegeti, va trebui sa faceti o noua actiune de partaj si cu privire la bunurile mobile.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.