Forum avocaţi > Litigii

Contestare act de proprietate

24-03-2016
Vizitator
Buna seara.Ma numesc Alina si am su eu o problema pe care nu stiu cum o pot rezolva.Sper ca d-vostra ma puteti ajuta.Mamaia si cu tataia din partea mamei au facut o casa la tara acum multi ani.Au facut doar actele pe locul de casa si o autorizatie de constructie,atat.Intre timp mama a crescut iar tataia a murit,si nu a mai facut si actul de imobil.Mama sa casatorit ne-a facut pe noi,3 copii dupa care a divortat.Sa imbolnavit psihic.E bolnava de mai bine de 15 ani si a fost pensionata pe caz de boala.Acum 4 ani a inceput sa umble de capul ei prin avocati ca sa treaca pe numele ei actul pe pamant si autorizatia de construire imobil.Dupa ce a facut astea a facut si actul de proprietate pe imobil.Pe acesta la facut dand-o pe mamaia in judecata.Acum ea este proprietara legal.Noi,copii am aflat de curand.Ne este frica sa nu trezim in strada,ea fiind bolnava psihic putem sa ne asteptam la orice din partea ei.Va rog sa ma ajutati daca puteti.Ce as putea sa fac in aceasta situatie.As putea contesta in tribunal actul de proprietate???Astep sfaturile d-voastra.Va multumesc
Răspunde
 24-03-2016

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Nu puteti contesta actul de proprietate.
Daca mama dumneavoastra chiar are probleme psihice, puteti sa o puneti sub interdictie

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.