Forum avocaţi > Litigii

Contestatie sau revizuire hotarare definitiva curtea de apel craiova plata ore duble lucrate

08-04-2016
Vizitator
Buna ziua.Suntem un gruo de mai multe persoane angajatii ai DGAS PC MH cu sediul STREHAIA la un camin batrini CSS STREHAIA,am dat in judecata unitatea pt plata orelor duble lucrate pe anii 2011 2015,am cstigat la DR TR SEVERIN ,iar la recurs am pierdut pt ca nu s a prezentat avocatul ales de noi si platit ,HOTARAREA FIIND DEFINITIVA.Ore duble adica simbata ,duminica si sarbatori legale,la ora actuala ni se plateste incepand cu luna octombrie 2015,se mai poate face ceva?Va multumesc
Răspunde
 11-04-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Din cele expuse de d-voastra, hotararea Curtii de apel nu mai poate fi atacata .
Mai exista in legislatie, cai extraordinare de atac -pentru motive limitativ prevazute de lege dar nu se poate spune decat dupa studiul dosarului, daca se aplica si in cazul d-voastra.

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.