Forum avocaţi > Litigii

Se poate pune poprire pe alocaţie copil sau pensie alimentară?

08-04-2016
Vizitator
Bună ziua.Am avut o problema personală cu unul din copii şi nu am reuşit să mai achit ratele la banca.Începând din luna februarie am poprire pe salariu la locul de muncă,dar am avut "norocul"că luna trecută să-mi blocheze şi contul .Dar până la urmă am reuşit şi mi-am recuperat banii de la banca.Vă rog din suflet sa-mi răspundeţi dacă au dreptul să pună poprire şi pe alocaţiile copiilor şi pe pensia alimentară care o iau pentru copii .Eu sunt divortata de sot şi vreau să ştiu dacă au dreptul.Dacă nu au dreptul vă rog sa-mi spuneţi dacă este vreo lege în sensul acesta.Vă multumesc
Răspunde
 08-04-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua, nu , nu au dreptul sa puna poprire pe alocatia copiilor si nici pe pensia de intretinere.
Trebuie sa faceti contestatie la executare.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-04-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Luati legatura cu un avocat din localitatea d-voastra pentru a va ajuta la introducerea contestatiei la executare - termenul este de 15 zile de la data comunicarii popririi sau de la data efectuarii primei retineri.

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 05-05-2016

In urma unui proces castigat in lipsa mea in 2001 IPJ Cluj,mi-a pus proprire pe pensia de urmas,in aceea data aveam si eu pensie de urmas ,din 2007 pensia mea de urmas a fost sistata deoarece a fost pe o perioada limitata,pina in luna Aprilie anul curent eu inca tot am avut proprire pe pensie.Ce ma sfatuiti sa fac stiind ca nu este legal acest lucru.? Si tot an acest proces se include a 2a intrebare,In acel accidend au fost implicate doua masini marca dacia 1300,a noastra si respectiv a IPJ-ului,de unde suma de despagubire in valore de 6.548,60 in anul 2001,cand o dacie 1300 nu valora nici noua atata?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.