Forum avocaţi > Litigii

Anulare /rectificare carte funciara

15-04-2016
Vizitator
Buna ziua,
Din 2005 (in urma unui proces de revendicare) sunt proprietara unei suprafete de 864 mp cf unei hotarari def si irevoc si a unui raport de expertiza, prin care mi se conturau hotarele proprietatii.Intrucat prin executarile silite nu am reusit sa intru in posesia intregii suprafete revendicate si, deoarece intre mine si vecini nu era nicio delimitare, in 2008 am ales sa ridic un gard despartitor pe proprietatea mea . Deasemenea am facut masuratori cadastrale din care a reiesit ca am in posesie 709 mp.si am intabulat aceasta suprafata. Acum, in 2016 cand sunt sanse sa intru in posesia intregii suprafete revendicate, am constatat ca in cartea funciara apare ca si vecinatate (de partea gardului ) vecinii cu care m-am judecat si nicidecum restul proprietatii mele. Intrtebarea mea este dc pe calea instantelor de judecata se pote indrepta aceasta greseala in cartea funciara sau, la limita solutiei, daca pot anula cartea funciara. Multumesc
Răspunde
 15-04-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Aveți posibilitatea de a solicita instantei de judecata sa dispună rectificarea cărții funciare, urmând sa se efectueze o noua expertiza tehnica care va lamuri situația de fapt.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.