Forum avocaţi > Litigii

Problema casa cu litigiu

19-04-2016
Vizitator
O casa se vinde in conditiile in care au fost retrocedate terenul, parterul si demisolul dar etajele 1 si 2 sunt in litigiu pentru ca AU UITAT sa le retrocedeze. Ce inseamna si ce trebuie facut. Iti convine sa cumperi, ca iti convine zona, pretul dar cum te lamuresri ce trebuie facut?
Răspunde
 20-04-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Puteti cumpara terenul, demisolul si parterul si in paralel puteti cumpara dreturile litigioase pentru et.1 si 2 , in sensul sa continuati procesul d-voastra iar daca se castiga - deveniti d-voastra proprietar. Consultati un avocat pentru a verifica actele si a va consilia daca veti avea castig de cauza (daca merita sa faceti acest efort)

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 20-04-2016
Vizitator
Multumesc mult. In momentul acesta nu am timp dar o sa vad ce pot sa fac.
Răspunde
 20-04-2016
Vizitator
Dar ca sa consult avocatul trebuie sa i prezint acte, ce trebuie sa fac, sa iau ceva de la cel care vinde? Si ca avocatul sa se lamureasca dureaza sau se lamureste repede si cat costa consultarea avocatului?
Răspunde
 04-05-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Pt a va prezenta la un avocet trebuie sa mergeti cu toate actele pe care le aveti. In functie de actele pe care le detineti avocatul isi va forma o parere sau va spune ce acte sa mai aduceti.
Consultatia difera in functie de fiecare cabinet in parte.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.