Forum avocaţi > Litigii

Succesiune

13-05-2016
Vizitator
Buna ziua !!! Parintii mei au divortat cand aveam 6 ani Tatal meu a trait in concubinaj in urma caruia a rezultat un copil iar in urma cu 4 ani a decedat.Pamantul pe care s a construit casa este pe numele tatalui meu si a concubinei iar pe casa nu exista nici un fel de act iar sotia lui nu vrea sa facem succesiunea decat in instanta si mi-a spus ca nu am voie sa intru in casa decat cand este ea acasa doar cu acordul ei( precizez ca eu nu am locuit acolo) Am voie sa intru in casa daca sunt mostenitor fara acordul ei si cum se face succesiunea tinand cont ca terenul este 50:50 iar pe casa nu sunt acte?? !!! Va multumesc !!!
Răspunde
 14-05-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Pana nu aveti stabilite drepturile, printr-o hotarare judecatoreasca, nu puteti intra in casa.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-05-2016
Vizitator
Buna seara fiti dragut daca puteti sami raspundeti la intrebarile care le am .Daca sunt singuru mostenitor mai trebuie sa dezbat taxa de succrsiune dupa mama o parte daca se poate in tribunal este mai ieftina .Ce acte imi trebuie pentru a face iesirea din indiviziune cu vecine va rog sa ma ajutati multumesc
Răspunde
 17-05-2016

Bucuresti
Facebook
Mateescu Vasile Dorel a scris pe 17-05-2016:
Buna seara fiti dragut daca puteti sami raspundeti la intrebarile care le am .Daca sunt singuru mostenitor mai trebuie sa dezbat taxa de succrsiune dupa mama o parte daca se poate in tribunal este mai ieftina .Ce acte imi trebuie pentru a face iesirea din indiviziune cu vecine va rog sa ma ajutati multumesc

Da, chiar daca sunteti singurul mostenitor, fara un certificat de mostenitor eliberat de un birou notarial, nu aveti cum sa dovediti ca dvs. sunteti proprietar.
Fiind singurul mostenitor, nu aveti cum sa dezbateti succesiunea in tribunal; doar la notar.

Acest certificat de mostenitor va trebuie si pentru a putea face iesirea din indiviziune.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-05-2016
Vizitator
ce trebuie sa fac sa obtin aceasta hotarare judecatoreasca?
Răspunde
 18-05-2016

Bucuresti
Facebook
O actiune in instanta.

Va trebui sa contactati un avocat pentru redactarea actiunii.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.