Forum avocaţi > Litigii

Casa nationalizata evacuare ordonanta prezidentiala

05-10-2013
Vizitator
suntem chiriasi propietaru a revendicat casa .neam trezit acum o luna cu 2 avocati si un executor care mia aratat buletinu sai lasam sa masoare casa.nu iam lasat acum am primit de la istanta ca ne judecam pentru evacuare silita prin ordonanta prezidentiala noi avem contract de anchiriere pana an 2014 dar cand am fost sa platim la afi nu nea mai luat bani nea spus ca casa e castigata de propietar si sa vorbim cu propietaru . am fost la mediere neau propus sai lasam sa masoare noi am cerut sa ne lase pana la expirarea contractului am fost cu avocatu nostru dar ei nau vrut . pe motiv ca vor sa faca fatada sa puna tabla pe casa si ca la anu iar se chinuie sa ne scoata din casa si iar vine iarna.va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.
Răspunde
 07-12-2014
Vizitator
an luna august 2013 neam trezit cu executoru si 2 avocati sa masoare casa fara nici o anstiintare nu iam lasat aveam contract pana an mai 2014 neau zis ca la expirarea contractului cu afi atunci vorbim cu propietaru daca ne mai tine surpriza la putin timp ne da an judecata prin ordonanta prezidentiala pentru evacuare cu toate ca aveam contract cu afi neam pus avocat si nea reprezentat an 2 dosare unu sa contopit si celalalt a mers pana an aprilie 2014 afi nu nea mai luat chiria dupa aceia iar nea luatavocatu a ancercat sa fim despagubiti de propietar care la anceput a fost deacord dupa aceia sa razgandit vroia sa ne ia cheltuieli de judecata si chirie ca locuiam la kil 0 avocatu nostru na reusit decat sa ne tina pana la expirarea contractului cu afi si despagubiri usile geamurile si sobele noastre puse pe hartie si duse la istanta ca neam anteles si plecam de buna voie este corect ca au trecut 6 luni decand am plecat si afi spune ca a fost o eroare de evacuare?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.