| Totul a inceput cand am vrut sa plecam in Italia : eu , fiica si fiul meu . Am vrut sa informez diriginta , dar mi s-a spus sa merg sa vb cu directoarea liceului . Precizez ca fiul meu e cls a 12-a . D-na directoare mi-a replicat ca " nu-l lasa " . Am fost ..socata sa aud ce mi-a spus dumneaei , deoarece eu venisem sa o informez , nu sa o intreb daca il lasa . Vorbeam , totusi , de copilul meu ! Mi-a spus ca nu-l lasa , ca e clasa a 12-a si trebuie sa invete . Mi-a spus ca o sa-mi asum ..acum inteleg ce ... in 03.06 , ultima zi de inscriere la bac , nu i-a fat fiului meu formularul de inscriere la bac , desi nu era corigent sau cu probleme la vreo materie . M-a sunat d-na diriginta sa-mi spuna ca o sa-i dea media generala 7 la purtare si o sa-l lase repetent . Am fost la inspectorat si am aflat ca nu ramane repetent cu 7 la purtate , dar nici la bac nu intra . Vreau sa stiu ce sanse am sa o actionez in instanta . Doar asa , sa treaca prin ce am trecut si eu , ca parinte . Posibil daune morale ca nu se poate inscrie la facultate la " fara taxa ' ? |
|