Forum avocaţi > Litigii

Întrebare referitoare despre Firma de recuperare.

25-10-2016
Vizitator
Buna seara,va rog sa ma ajutati sa înteleg care este solutia de rezolvare in situatia mea; Am un proces pe rol ptr clauze abuzive( litigii cu profesionisti) ,care a avut 1 termen luna trecuta,,am primit o Somatie de plata de la un executor judecat din Bucuresti de 3 sapt,,,iar astazi primesc un email de la Firma de recuperare ,prin care îmi comunica scris ce datorie am fata de ei ( suma de plata) ,si mi se transmite posibilitatea de rezolvare venita din partea lor:::: Sa inchei cu ei( firma de recuperare) un Angajament Scris.Este ceva legal,normal sa fac asa ceva eu??????Ce presupune acest Angajament Scris???? Va multumesc.
Răspunde
 25-10-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna seara,

Daca ati primit o oferta de la o firma de recuperare privind semnarea unui angajament de plata, inseamna ca banca la care ati ramas restant cu creditul a cesionat toate drepturile nascute din contractul de credit catre o firma de recuperare debite.

Este legal sa va solicite sa incheiati cu ei un angajament de plata, insa nu este obligatoriu. Daca aceasta firma va prezinta conditii avantajoase de stingere a debitului (lucru despre care ma indoiesc, tinand cont ca aceste firme au grija sa adauge penalitati si dobanzi usturatoare), puteti incheia cu ei un angajament, insa sa aveti mare grija in ce conditii.

V-as recomanda sa nu semnati angajamentul scris pana nu se uita o persoana avizata peste el, de preferat un avocat. Totodata, ar fi bine sa introduceti in litigiul privind clauzele abuzive aceasta firma de recuperare, care probabil este succesoarea in drepturi a bancii.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-10-2016
Vizitator
Va multumesc din suflet ptr raspunsul dv doamna avocat .O seara buna va doresc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.