| Buna ziua.Am restanta la chirie catre primarie.Mi-a spus cineva sa fac cerere esalonare la plata,sa pot plati restanta in rate,luandu-se in calcul veniturile familiei.La biroul de chirii cand am intrebat,mi-au spus sa nu fac nici o cerere,deoarece este in favoarea lor si nu ma ajuta cu nimica. Dar fiind restanta mare,ei mai pot cere trimiterea in judecata,daca eu platesc lunar o suma mai mica?Verbal,eu mi-am luat angajamentul ca platesc lunar,atat cat pot,dar in scris nu am dat,ei in continuare ma pot denumi rau-platnic,sau pot inainta dosarul catre judecatorie?Mentionez ca nu am platit chiria din reavointa,restul cheltuielilor le am la zi.Din motive,pe care le pot dovedi cu acte,am ramas in imposibilitatea de a mai plati.Am citit pe net,tot pe un site juridic,ca avand 2 copii minori si venitul familiei fiind foarte mic,pot cere recalcularea cuantumului chiriei?Dar nu stiu unde sa merg,sau ce sa fac,repet,la birou nu mi se dau informatii,doar altora care intreaba de o locuinta goala,asa cum au dat "referinte"despre cazul meu,ca am chirie restanta si am fost intrebata,daca le vand contractul.Cand am intrebat cine le-a dat informatia,mi-au spus ca de la birou.Au voie sa spuna,daca nu exista un ordin judecatoresc?Dar la noi totul e posibil.Va multumesc. |
|