Forum avocaţi > Litigii

Esalonare plata restanta

11-11-2013
Vizitator
Buna ziua.Am restanta la chirie catre primarie.Mi-a spus cineva sa fac cerere esalonare la plata,sa pot plati restanta in rate,luandu-se in calcul veniturile familiei.La biroul de chirii cand am intrebat,mi-au spus sa nu fac nici o cerere,deoarece este in favoarea lor si nu ma ajuta cu nimica. Dar fiind restanta mare,ei mai pot cere trimiterea in judecata,daca eu platesc lunar o suma mai mica?Verbal,eu mi-am luat angajamentul ca platesc lunar,atat cat pot,dar in scris nu am dat,ei in continuare ma pot denumi rau-platnic,sau pot inainta dosarul catre judecatorie?Mentionez ca nu am platit chiria din reavointa,restul cheltuielilor le am la zi.Din motive,pe care le pot dovedi cu acte,am ramas in imposibilitatea de a mai plati.Am citit pe net,tot pe un site juridic,ca avand 2 copii minori si venitul familiei fiind foarte mic,pot cere recalcularea cuantumului chiriei?Dar nu stiu unde sa merg,sau ce sa fac,repet,la birou nu mi se dau informatii,doar altora care intreaba de o locuinta goala,asa cum au dat "referinte"despre cazul meu,ca am chirie restanta si am fost intrebata,daca le vand contractul.Cand am intrebat cine le-a dat informatia,mi-au spus ca de la birou.Au voie sa spuna,daca nu exista un ordin judecatoresc?Dar la noi totul e posibil.Va multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.