Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Litigii

Am fost executat si am platit 2 amenzi de rovinieta si am platit si la primarie 250 ron .

07-02-2017
Vizitator
Am plătit 2 amenzi la executorul judecătoresc 485 + 485 de rovineta C.N.A.D.R. o amendă din 2012 si una din 2010 si anul trecut ma executat ,mentionez că am plătit si cei 250 ron la primărie.este posibil să îmi recuperez cei 970 de la executor ? Că am inteles că nu trebuia să mă execute
Răspunde
 07-02-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Formulati o cerere in acest sens catre executorul judecătoresc.
Nu este legal ceea ce s-a intamplat, executorul trebuie sa va lămurească ce s-a intamplat cu banii dvs. si implicit sa va restituie suma de 970 lei.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-02-2017
BUCURESTI

Incercati sa rezolvati situatia amiabil cu executorul si daca va refuza faceti contestatie la executare. Cel mai probabil se va putea rezolva amiabil, probabil amenda nu figura platita in evidentele oficiale, lucru care se putea intampla si daca ati platit prin servicii online terte dar nu neaparat.

Avocat in Baroul Bucuresti
Răspunde
 21-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Paun a scris pe 07-02-2017:
Am plătit 2 amenzi la executorul judecătoresc 485 + 485 de rovineta C.N.A.D.R. o amendă din 2012 si una din 2010 si anul trecut ma executat ,mentionez că am plătit si cei 250 ron la primărie.este posibil să îmi recuperez cei 970 de la executor ? Că am inteles că nu trebuia să mă execute

In primul rand, ar fi trebuit contestate acele amenzi in termenul legal. In al doilea rand, ar fi trebuit formulata o contestatie la executare, verificand daca termenul de recuperare al creantelor nu s-a prescris.
In momentul de fata, singura posibilitte ar fi o rezolvare amiabila cu executorul judecatoresc, iar in caz contrar o actiune adresata instantei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-02-2017
Vizitator
Cum să formulez cererea la executor si pe baza căror legi la executor pentru primirea banilor înapoi pentru executarea silită pentru rovineta 485 si plătit amenda de 250 la finante si mentionez că două amenzi
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.