Forum avocaţi > Litigii

Revendicare imobiliara

12-02-2017
Vizitator
Buna ziua. Dupa decesul parintilor copii mostenitori mi-au vandut mai multe suprafate de teren printre care si cea cu litigi . Tin sa precizez ca pe aceasta suprafata are costruita casa o alta persoana, care nevrand sa-si cumpere terenul lam cumparat eu . Am dato in judecata am castigat procesul dar acum a interventi o alta persoana ca ar fi terenul lui spunand ca inaintea colectivizarii apartinea lui. In titlu de proprietate cat si in intabulare apare pe numele de la cei ce am cumparat eu. Acum persoana respectiva ma dat in judecata , el avand titlu de proprietate din 2000 si eu di 1995 in titlu lui de proprietate nu are aceeasi parcela ca si mine si nici aceeasi vecini. Problema è expertul de la tribunal in expertiza spune ca nu poate sa spuna concret daca acest teren este al persoane in cauza bazanduse pe o adeverinta de la primarie ca avut prin Anii 50 o suprafata de teren intro zona denumita livelli dar nu precizez numar de parcele sau vecini . Acum tot reclamant ii au cerut expert lui sa spuna concret si acest a scris ca suprafetele se suprapun. Reclamantul cere anulare titlului de proprietate al meu. Ce parere aveti despre acest caz?
Răspunde
 13-02-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
In functie de probele ce se vor administra, instanta va pronunta o hotarare in cauza.
Parerile persoanelor straine de dosar, si care nu cunosc dosarul in amanunt, pot sa difere substantial pana la a fi total contrare cu solutia instantei.
Instanta va pronunta o hotarare in baza probelor/dovezilor ce se vor administra.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Situatia este aparent complicata, insa prin expertiza judiciara se va demonstra exact suprafata de teren detinuta de catre dvs, cat si cea detinuta de catre reclamant. In cazul in care ar fi vorba despre aceleasi loturi, dvs. va trebui sa demonstrati ca ati fost cumparator de bunacredinta si sa solicitati instantei respingerea actiunii reclamantului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.