|
24-02-2017 |
 | Basarabiu Vizitator |
| ce as dori sa va intreb eu pe dv,in 1990 am vindut un teren la cimp,,cel care la cumparat,nu la interesat,de nimic,impozit etc,,terenu este trecut in continuare la noi,,noi am platit impozit pina in ziua de astazi,celalant duar la mincat,,daca eu sa zicem vind terenul,,are vrun drept,,omul acela,,de mentionat pamintul nu a fost trecut nici o clipa la dumnealui,,din punct de vedere legall,are valabilitate acea chitanta, | |
|
|
|
25-02-2017 |
| Buna ziua, Nu precizati care este modalitatea prin care ati vandut terenul. Daca a fost incheiat un act de vanzare-cumparare autentificat, atunci nu mai puteti acum sa-l vindeti din nou. Daca vanzarea a fost pe chitanta de mana, iar cumparatorul il are in posesie, atunci iar este discutabil daca il mai puteti vinde din nou. Daca a fost notata vanzarea la cartea funciara, atunci daca doriti acum sa-l vindeti din nou, nu se va putea deoarece apare acea notare. Daca ati vandut pe chitanta de mana, cel mai bine ar fi sa discutati cu persoana careia i-ati vandut terenul in anul 1990 pentru a sti daca aceasta doreste sau nu sa mearga la notar pentru definitivarea actelor. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
25-02-2017 |
 | Cristina Vizitator |
| Buna ziua. Mama soțului dorește să i doneze casa părintească plus terenul dar cu condiția ca sa nu poata vinde decât cu acordul fraților . Plus că in curtea din fata casei noastre unul din frați recent ,in timp ce de făceau actele ,și a construit un magazin. Repet pe terenul nostru,in curtea noastră. Are și el proprietate dar nu este stradală. Acum dorește că soțul să i cedeze acest teren pe care este construit acest magazin,cum ar veni curtea din fata casei, sau să i de-a pe 20 de ani. Ce drepturi are soțul în aceste două cazuri? El nu se înțelege cu frații și dorim sa ne mutam. Mulțumesc! | |
|
|
|
25-02-2017 |
 | Basarabiu Vizitator |
| in primul rind,vreau sa va multumesc,pentru raspunsul dv..pamintul s-a vindut cu chitanta de mina,da nu una legalizata,,pe cel care la cumparat in 1990 nu la interesat nimic,nici odata nu la interesat,sa intrebe,ma da voi platiti pamantul la primarie iar eu il maninc,pamantul a fost tot timpul,trecut la noi,,pamantul nu a fost trecut de respectivul nicaieri,pentru ca noi suntem trei frati si am facut succesiunea,,si ne am impartit iar bucata respectiva mi-a revenit mie,,cred ca cel care la cumparat de la mama mea a avut destul timp,26 de ani,sa si ceara sa-i facem acte,,deci pamantul a fost trecut la noi tot timpul asta platit de noi la primarie,nu a apartinut legal nici o secunda celui om care la cumparat de la mama mea,,adica respectivul nu la trecut nicaieri,duar la folosit,,nu a venit odata cit a trait mama me sa zica,hai sa mi faceti acte,, | |
|
|
|
06-01-2020 |
 | Văduva Liviu Vizitator |
| Am citit despre problema dv. As fi curios cu s-a terminat totul, și eu am aceeași problema multumesc | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |