Forum avocaţi > Litigii

FURT TEREN

12-06-2017
Vizitator
BUNA ZIUA. DETIN O BUCATA DE TEREN PE CARE AM DECIS SA CONSTRUIESC UN RESTAURANT. DOAMNA CARE S-A OCUPAT DE TOATE APROBARILE IMI SPUNE ACUM CA TOTUL ESTE GATA ,DOAR CA A DESCOPERIT CA TERENUL DE FAPT ESTE ACUM MAI MIC. VECINUL A LUAT O PARTE DIN EL.
INTREBAREA MEA ESTE: ESTE POSIBIL CA DOAMNA SA AIBA TOATE APROBARILE DE CUVIINTA PE UN TEREN CARE NU CORESPUNDE INTOCMAI ACTELOR?
CE AR TREBUI SA FAC:SEMNEZ NOUL DESEN SI RENUNT LA BUCATA AIA DE TEREN SAU DAU IN JUDECATA VECINUL?
VA MULTUMESC
Răspunde
 13-06-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Aveti posibilitatea fie sa renuntati la bucata de teren fie sa va judecati cu vecinul pe o actiune in granituire si revendicare.
Decizia va apartine, in functie de interesele si mijloacele financiare de care dispuneti.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-06-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Autorizațiile pt constructie n au legătură neaparat cu suprafata totala a terenului.

Asa cum v a indicat si colega mea fie renuntati, fie actionati in instanta pt revendicare si granituire. Depinde si cat este suprafata de teren

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-06-2017
Vizitator
BUNA ZIUA. Am un baietel de 3 ani jumate cu fostul iubit. nu am fost casatoriti,nici nu am locuit impreuna. cand avea baietelul varsta de 1 an m-a dat in judecata pentru stabilirea domiciliului copilului si program de vizita. Atunci am ajuns la o intelegere,mi-a oferit pensie alimentara si ne-am pus de acord in privinta programului. Dupa 6 luni din nou a deschis proces pentru reducerea pensiei alimentare,l-a pierdut,la fel si apelul. Acum a deschis proces din nou pentru prelungirea programului de vizita,adica sa il ia si peste noapte si in vacanta de vara sa il ia 3 saptamani si in cea de primavara o saptamana.Si pentru ziua lui de nastere a facut o cerere sa il ia in anii impari,desi ziua pica in timpul saptamanii,iar copilul frecventeaza gradinita. Acum din nou vres ds sjungem ls o intelegere. Ce sa fac? Mi-e doar ca peste cateva luni ma asteapta un nou proces din partea lui. Cum sa fac sa termine?
Răspunde
 14-06-2017
AvatarNitulicagheorghe@yahoo.com
Vizitator
eu vam ma trimis un mesaj referitor la un partaj,in care am investit , si nora a divortateu mai pot sa mi recuperez suma investita de mine in acest imobil si cum sa procedez,,
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.