Forum avocaţi > Litigii

Caut avocat pentru accident masina

15-06-2017
Vizitator
Ma numesc Uta Adrian, domiciliat în Bucureşti, str Vistiernicul Stavrinos, nr 28, bloc 153A, sc2, etaj1, ap 60, sector 6, , posesor al autoturismului B29 UTA tip VW Passat.
Vecina a spus ca i-am lovit masina cand am dat cu spatele in parcare intr-o duminica noaptea. Masina mea are niste zgarieturi paralele sub bara din spate, iar masina vecinei avea bara din fata dezlipita si vopsea alba pe ea. Cand am mers la politie, dupa multe discutii, ca sa plec acasa am recunoscut ca eu am lovit-o. A urmat amenda si ridicarea carnetului. Acasa, mi-am dat seama de adevar. Vecina a venit noaptea de la Constanta si probabil a oprit la PECO sau Mall si acolo i-a fost lovita masina. Am facut contestatie, dar judecatorul nu m-a crezut si nici cercetarile dorite de mine nu le-a cerut. Vreau sa fac Apel si sa cer urmatoarele(citez din Apel):
In deviz sunt prinse ca deteriorate uşile de pe partea stangă. Pentru a-mi dovedi nevinovatia, si pentru a demonstra ca nu masina mea este vinovata, va rog sa aprobati:
(1) Expertiza tehnică a masinii mele, care sa raspundă la intrebarea dacă maşina mea putea sa-i provoace loviturile aflate pe uşile laterale(vreau sa platesc taxa de 1000lei). Specific, maşina mea este imaculata la nivelul uşilor(am doua zgarieturi paralele pe bara de directie, dar sub tampon, adica la 20 cm de pamant), pe când maşina vecinei avea valuri profunde chiar pe mijlocul uşilor.
(2)Deoarece maşina vecinei avea uşile lovite în profunzime, şi nu putea circula fără dovadă, vă rog să cereţi la poliţie interogarea bazei de date cu autorizatiile de reparatie emise pentru maşina CT 37 MIS. Pozele cu usile deteriorate la un alt accident trebuie sa fie identice cu pozele efectuate de asa zisul accident creat de mine.
In plângerea contraventională am solicitat sa-i fie pusă vecinei de parcare o întrebare:
(3) La un PECO sau Mall a oprit în seara accidentului? Mă refer, care au camere de filmat îndreptate către numarul de înmatriculare şi să se vadă bara de direcţie si usile pe partea soferului. Aceasta întrebare nu i s-a pus. Mentionez, ziua “accidentului” era duminică seara(magazinele mici sunt închise), doamna are maşina de Constanta şi a circulat noaptea.
(4)Doresc să se facă o solicitare către camerele de control ale rovinetei de pe Autostrada A2(de la Glina jud Ilfov), pentru a vedea ora la care a intrat în Bucuresti autoturismul CT 37 MIS pentru duminica seara din 11.12.2016, dar şi poza corespunzatoare cu usile(daca a oprit pe Autostrada A2 se vede bara de directive si usile).
Cele de mai sus sunt adevarate. Va rog sa-mi spuneti daca am sanse in Apel si daca raspunsul este Da, va rog sa-mi propuneti un avocat si ce onorariu are. Mai vreau sa stiu, daca castig, pot recupera sumele cheltuite?
Răspunde
 15-06-2017
Vizitator
Nu cred ca are rost sa faceti apel, va alegeti doar cu niste cheltuieli de judecata de platit in plus (+2000 lei sau mai mult)
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.