Forum avocaţi > Litigii

Dreptul asupra osemintelor

25-08-2017
Vizitator
Buna ziua,
Mi-a decedat tatal in anul 1997, atunci mama a concesionat doua locuri de veci in cimitirul din satul natal al tatalui meu, loc unde l-am inmormantat. De-a lungul anilor am achitat la biserica din sat contributia anuala pentru intretinerea cimitirului. Intre timp au decedat si parintii tatalui meu, singura ruda ramasa din partea tatalui fiind fratele lui. Anul acesta am mers la parohia din satul unde era tata inmormantat, am achitat toate taxele la zi, am facut o cerere de deshumare iar dupa aprobarea cererii l-am deshumat si reinhumat in al cimitir din alt sat unde mama a achizitionat doua locuri de veci. Acum fratele tatalui ne ameninta cu datul in judecata. Va rog sa-mi spuneti daca are vreun drept tinand cont de faptul ca mama, in calitate de sotie si eu ca fica am fost de acord si deshumarea si mutatrea osemintelor.
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Răspunde
 26-08-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Nu are motiv sa va actioneze in instanta, dar asta nu inseamna ca nu poate introduce o actiune, daca vrea. Orice actiune este primita, deoarece accesul de justitie este liber.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-08-2017
Vizitator
Mulțumesc pentru răspunsul dvs..
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.