A murit sora mea in varsta 77 ani in data de 27 iulie 2017,a gasit-o o alta sora de la Vaslui in casa moarta dupa 48 ore cu ajutorul politiei si pompieri! Nu a fost casatorita,si nici copii nu a avut,avand 3 surori si 2 frati,total cu decedata am fost 6 copii la parintii nostri,si parinti sunt decedati de 40 de ani.Sora mea decedata acum 24 de ani in anul1992 a cumparat garsonera in rate si in anul 1993 a facut testament pe numele unui frate de al meu avea doar 53 de ani !Noi ceilalti frati si surori nu am stiut nimic numai dupa ce a murit sora noastra! Au tinut secret acest act testamentar! Mentionez ca nu a fost ingrijita de fratele meu cu testamentul si nici inmormantarea,si nici la 40 de zile nu ia facut! In testament scrie ca dupa moartea ei sa o inmormanteze,sa faca toate necesare,pomeni! Nu a facut nimic benefic lui sors noastra! Sora noastra a locuit singura nefiind intretinuta de vreo persoana si se poate aduce o adeverinta de la asociatie de locatari sa ateste ca si-a platit singura intretinerea si mereu a platit ptr o persoana la intretinere,niciodata ptr 2 persoane! Presedintele si administratorul blocului fiind martorii. Mentionez ca fratele nostru timp de 24 de ani ia mancat pensia ,in fiecare luna in data de 16 a luni venea dupa bani si si-a batut joc de ia,si a sarit cu toporul la ia,fost santajata,a bagat frica in ea! Va rog sa ne spuneti noi ceilalti frati si surori putem sa atacam testamentul! In testament scrie ca ii da mobila si imobilul dupa moartea ei! Nimic nu a facut ce scrie in acel testament,nu a ingrijit-o,nu intretinut-o,nu a inmormantat-o,nu ia facut pomenile,nimic absolut,avem martori! Va rog avem nevoie sa ne sfatuiti ,lamuriti sa atacam testamentul,succesiune si daca avem soi de izbanda! Si daca noi avem drepta la garsonera lui sora noastra? Si daca fratele nostru poate vinde garsonera fara noi ceilalti frati si surori! Avem nevoie de un avocat! Va multumesc frumos ! Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra! |
|