Forum avocaţi > Litigii

Darimare gard vechi si inlocuirea lui cu panouri nefixate in pamint

27-09-2017
Vizitator
Buna ziua Vecinul meu s-a apucat sa darime un gard construit cu multi ani in urma de socrii mei el primid mostenire acest teren. Mentionez ca am cadastru si proprietatea mea este inscrisa la cartea funciara . .Gardul este din plasa de sirma de 2,5 metri si stilpi de fier intariti cu beton iar el vrea sa puna sa puna niste panouri de tabla care sunt fixate pe niste talpi de fier. aceste talpi sunt pe proprietatea mea circa 0,50 metri . Eu nu sunt de acord cu darimarea vechiului gard pentru ca aceste panouri nefiind prinse in pamint pot fi mutate oriunde si oricind. si nu a luat legatura cu mine ca sa ne intelegem ca intre vecini . ce este de facut ???
multumesc mult
Răspunde
 28-09-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Daca nu va intelegeti cu el, il notificati, printr-un executor judecatoresc, ii comunicati in scris faptul ca nu sunteti de acord sa va inlocuiasca gardul.
Daca nici asa nu va intelegeti atunci puteti sa-i faceti plangere penala pentru distrugere.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-10-2017
Vizitator
Buna seara,
Sotul meu detine un imobil astfel ,o parte prin mostenire dupa decesul tatalui restul prin cumparare de la frati respectiv mama, cu clauza de intretinere pe toata durata vietii mamei.Prin ce modalitate juridica cu acordul sotului, as putea dobandi parti din acest imobil, ca in caz de divort sa nu fiu in postura sa nu am nici un drept fiind un bun dobindit de sot inaintea casatoriei,si fiind si mostenire.Multumesc anticipat.
Răspunde
 02-10-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Meryet74.111@gmail.com a scris pe 01-10-2017:
Buna seara,
Sotul meu detine un imobil astfel ,o parte prin mostenire dupa decesul tatalui restul prin cumparare de la frati respectiv mama, cu clauza de intretinere pe toata durata vietii mamei.Prin ce modalitate juridica cu acordul sotului, as putea dobandi parti din acest imobil, ca in caz de divort sa nu fiu in postura sa nu am nici un drept fiind un bun dobindit de sot inaintea casatoriei,si fiind si mostenire.Multumesc anticipat.

Buna ziua,

Ar trebui sotul sa va doneze jumatate din imobil. Asta nu inseamna ca sunteti total ferita in cazul unui divort de discutii cu privire la contributia pe care ati avut-o la bunurile din timpul casatoriei. Mai mult, sotul poate revoca donatia, dar numai in timpul casatoriei

Discutia poate fi mult mai ampla. Imbunatatirile si adaugirile facute la imobilul sotului sunt considerate ca bunuri comune si, deci, veti avea un drept de creanta cu privire la acele imbunatatiri indiferent de faptul ca sotul este proprietar exclusiv.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.